Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Холивудската звезда Джейк Джилънхол снима тайно в София

отпечатай новината

09.11.2023 12:48 | Видян 416 пъти

Холивудската звезда Джейк Джилънхол снима тайно в София

Американският актьор Джейк Джилънхол, който изигра Куентин Бек в последния Спайдърмен - Далече от дома, е бил тайно в София. Той е снимал рекламен клип за световноизвестна марка в Ню Бояна, но за гостуването му всички ангажирани в проекта са подписали договори да мълчание. Той е имал два снимачни дни и е бил настанен в луксозен хотел в центъра на столицата.


 

Джилънхол е работил със същия екип, който миналата година снима рекламен клип с топмодела Наоми Кембъл. Номинираният за Оскар през 2005 г. за Най-добра поддържаща мъжка роля във филма Планината Броукбек дойде само две седмици, след като у нас гостува ирландският професионален боксьор Конър Макгрегър.


 

ММА боецът бе специален гост на бойната галавечер Max Fight 56, а само преди година той е снимал филм заедно с Джилънхол. За Конър това е дебют в киното, а снимките са били между 23 август и 7 ноември в Доминиканската република. Лентата носи заглавието Крайпътна къща и е римейк на екшъна от 1989 г. с Патрик Суейзи. Все още няма дата за премиерата, но се предполага, че ще излезе догодина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !