Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

60 години от кончината на Едит Пиаф с Вера Шандел и Ангел Заберски с концерт-спектакъл

отпечатай новината

15.11.2023 15:42 | Видян 284 пъти

60 години от кончината на Едит Пиаф с Вера Шандел и Ангел Заберски с концерт-спектакъл

В името на щастието, да не съжаляваш за нищо, Вера Шандел се преобразява в Едит Пиаф в концерт-спектакъла „Живот в розово“. Съпровождана от триото на маестро Ангел Заберски, тя ще ни пренесе в света на една усмихната Пиаф, обичаща живота, музиката и любовта.


 


Ще се срещнете с образа на La Mome "момичето" от Париж, различен и далечен от трагичните и мрачни клишета, които твърде често ни пречат да видим, нейната светла страна.

Концерт-спектакълът е по сценарий на Марияна Арсенова, в чест на 60-годишнината от кончината на Едит Пиаф и в рамките на събитията, посветени на 30-годишнината на Франкофонията в България, под патронажа на Вицепрезидента на Р.България г-жа Илияна Йотова.

26 ноември в София Лайв Клуб (билети Ивентим https://www.eventim.bg/bg/bileti/vera-chandelle-angel-zaberski-trio-sofiya-sofia-live-club-625375/event.html и на място).
29 ноември в Бургас Модерен Театър (на място) да преживеем заедно Париж, френската култура и „Ла жоа де вивр“ („La Joie du Vivre“) или „Радостта да се живее“, чрез любовта, изпята в песните на Едит Пиаф!


 



Вход свободен за хората под 18 и над 75 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !