Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Гледаме нов сериал за британското кралско семейство

отпечатай новината

23.11.2023 12:49 | Видян 253 пъти

Гледаме нов сериал за британското кралско семейство

Уиндзорите тръгва по бТВ Комеди

От този петък най-известната британска фамилия ще забавлява зрителите на бТВ Комеди. Поредицата, проследяваща с неподражаемо чувство за хумор живота на членовете на кралското семейство, ще се излъчва всяка делнична вечер от 23ч. по два епизода. Известният британски комик Хари Енфийлд вдъхва живот на принц, а по-късно и крал Чарлз III – първороден син на Елизабет II и неин пряк наследник.


 

Той трепетно очаква кончината на своята майка, за да се възкачи на престола на Обединеното кралство и да поеме властта в свои ръце. Чарлз е наивен, самовлюбен, прекалено уверен в способностите си и склонен да вярва в абсурдни теории, без да има и понятие за света извън монархията. Възкачването му на трона е представено в специален епизод – Коронацията.


 

Хайдън Гуин пък влиза в ролята на Камила – втората съпруга на Чарлз, която от негова любовница се превръща в кралица консорт на Обединеното кралство. Камила е пресъздадена като коварна злодейка, решена да промени линията за унаследяване на престола в своя полза, като същевременно цели и да изчисти публичния си образ в резултат на узурпирането на позицията на принцеса Даяна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !