Ефективни стратегии за лечение на...

Лятото може да бъде предизвикателен период за хората с...

Шопов-младши не яде по 16 часа, пие...

Наум Шопов е известен със своята дисциплина по отношение...

Деян Донков играе в Камбаната навръх Нова година

отпечатай новината

05.12.2023 13:20 | Видян 297 пъти

Деян Донков играе в Камбаната навръх Нова година

Музикантите от Карандила с роля в представлението


 

Един от най- обичаните родни актьори, Деян Донков, ще посрещне новата 2024 г. на сцената на Народния театър. Той ще играе пред отбрана публика хитовия си моноспектакъл Камбаната. Представлението е предвидено за 31 декември от 19ч. на Голяма сцена. С този спектакъл изповед Донков пропътува пътя до човешкото сърце.


 

Зрителите стават свидетели на катарзиса и духовното просветление на героя, които му дават любовта и вярата. Актьорът разкрива вечно търсещата си творческа същност с куража да избере сложна тема, далеч от комерсиалното забавление. Склонността му към експериментиране води до особеното кинематографично въздействие на спектакъла, който истински разтърсва. Режисьор е самият Донков. Сценограф е Никола Тороманов, музиката е дело на Петя Диманова.


 

Камбаната е по едноименния роман на Недялко Славов. В новогодишната вечер в представлението ще участват и музикантите от Карандила, които ще изпълнят лирическата музикална тема - песента на героя на Деян Донков - Вено. Всеки, закупил билет за Камбаната ще получи комплимент - втори билет за спектакъла като подарък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !