12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Меган разкрива всичко в нова книга за кралското семейство

отпечатай новината

11.12.2023 12:42 | Видян 634 пъти

Меган разкрива всичко в нова книга за кралското семейство

Говори се, че бившата актриса от "Костюмари", която стана херцогиня, Меган Маркъл, е готова да "продаде" кралското семейство с биография, ако реши да напише такава, която да следва примера на свекърва ѝ принцеса Даяна, пише Mirror.

Бившата принцеса на Уелс издаде своята авторска биография "Даяна: Истинската й история със собствени думи", а сега се очаква Меган да напише своя собствена книга и да последва стъпките на свекърва си.


 

През последните няколко месеца се появиха слухове, че на фона на договора на Меган и съпруга ѝ принц Хари с Penguin Random House херцогинята скоро може да разкаже всичко в книга. Говори се, че Меган скоро може да се сдобие с авторска книга с разкази за живота си като актриса, преди да се омъжи за британското кралско семейство и да стане херцогиня на Съсекс.


 

Херцогът и херцогинята имат договор за четири книги с Penguin Random House, като Меган вече е написала The Bench, която излезе през юни 2021 г., а принц Хари е написал мемоарите си Spare. Говори се, че двойката работи и по трета съвместна книга - уелнес книга, а за четвъртата вече се говори, че ще бъде мемоарна книга на Меган.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !