Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Дъщерята на Зеука направи нещо голямо

отпечатай новината

12.12.2023 09:34 | Видян 472 пъти

Дъщерята на Зеука направи нещо голямо

Дъщерята на Васил Василев-Зуека Девина Василева снима първия си музикален клип. Песента се казва „За жадните” и е на култовата група „Ша-Ша”. Видеото е с бохемски привкус и е заснето в Тутракан.

„Песента ще бъде сингъл от най-новия ни албум, който предстои да издадем през 2024 г. Предварително ще представим клипа на официалния ни сингъл „За жадните”, който е обобщаващ целия албум”, разказа пред Нова певицата Гергана Добрева.

Песента е един бохемски латино блус с елементи на Тодор Колев, от типа на „Господин за един ден”. „Там се говори за това как българинът, човечеството, най-вече ние балканците - когато е много мрачно, умеем да се веселим. И трябва да го правим, защото благодарение на това, сме оцелявали и поддържаме висок духа си”, разказа още Добрева.

Светослав Колев-Цвъри сподели, че държи духа си приповдигнат, а когато не се чувства толкова добре, го държи изкуствено приповдигнат.

„Клипът „За жадните” е сниман в Тутракан, за което благодарим на Историческия музей в града, че ни допусна там до старините в Тутракан. Благодарим и на община Тутракан, че ни позволи да се поразвихрим за 2-3 дни в града, докато снимахме”, каза още певицата.

Групата смесва всички стилове. „Това е като гардероба на майка ви, зависи колко е възрастна, но има и дрехи от различни епохи и все някоя ще стане модерна отново. При тази инфлация вие не може да си купите нови дрехи ”, разказа още Гергана Добрева.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !