12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Той е гей от толкова много години: Екссъпругата на Хю Джакман се шегува със слуховете за сексуалност

отпечатай новината

13.12.2023 16:26 | Видян 1165 пъти

Той е гей от толкова много години: Екссъпругата на Хю Джакман се шегува със слуховете за сексуалност

Хю Джакман и неговата, вече бивша, съпруга, Дебора-Лий Фърнес, винаги са били готови да опровергаят слуховете за сексуалността на Джакман през цялата му кариера. В интервю от 2013 г. за австралийското "60 минути" Джакман изрази разочарованието си от постоянните спекулации.


 

Той заяви: „За мен това не е най-интересното нещо за един човек, така или иначе.“ Фърнес, която също присъства на интервюто, добави: „Ако беше гей, добре, щеше да каже, че е гей. Досадно е, защото не е вярно.“

Въпреки това, в отделно интервю за Hollywood Reporter същата година, Джакман споделя, че слуховете, че е гей, са започнали да оказват влияние върху бившата му съпруга. Звездата от "Най-великият шоумен"(2017г.) разкри: "От съвсем наскоро това започна да я дразни... Тя все ми казва: "Голямо е. Навсякъде е!"


 

Фърнес често е спирала да влиза в интернет заради това.


 



По време на онлайн задаване на въпроси и отговори за „Anh's Brush With Fame“ през 2020 г., Фърнес се пошегува за бърборенето около сексуалността на Джакман. Тя иронизира: „Той е гей от толкова много години. Аз също бях гей. Знаете ли, когато направих филма „Срам“, бях гей. Всички бяха шокирани, когато се ожених.“


 

След това обаче Фърнес остави шегите настрана, за да повтори, че постоянните нападки са „просто грешни“. Тя го сравни с това, че някой казва на Елтън Джон: "Той е хетеросексуален." „Сигурна съм, че ще се ядоса“, каза тя тогава.

Джакман и Фърнес се запознават през 1995 г. на снимачната площадка на австралийския телевизионен сериал "Корели" и изглежда имат щастлив брак от близо три десетилетия. Разликата им във възрастта от 13 години винаги е била тема на дискусия сред обществеността, но звездата от "Върколакът" поддържаше тезата, че той е по-зрелият във връзката.


 



Двамата обявиха раздялата си след 27 години през септември тази година

Джакман и Фърнес решиха да се разделят след 27 години брак. В съвместно изявление пред People те заявяват: „Бяхме благословени да споделим почти три десетилетия заедно като съпруг и съпруга в прекрасен, изпълнен с любов брак. Нашето пътуване сега се променя и ние решихме да се разделим, за да преследваме нашето индивидуално израстване. Нашето семейство е било и винаги ще бъде наш най-висок приоритет." Те също така отбелязаха, че очакват следващата си "глава" с „благодарност, любов и доброта“ и помолиха за дискретност, докато преминават към тази следваща фаза.

Джакман и Фърнес се ожениха през 1996 г. и имат две деца, Оскар Максимилиан Джакман, на 23 години, и Ава Елиът Джакман, на 18, които са осиновени. Въпреки раздялата им е ясно, че бившата двойка все още изпитва дълбоко уважение и любов един към друг.


Източник: marca.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !