12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Номинираният за Еми сериал Пантанал с тв премиера

отпечатай новината

14.12.2023 14:44 | Видян 450 пъти

Номинираният за Еми сериал Пантанал с тв премиера

Бразилският сериал с номинация за най-добра теленовела на тазгодишните награди ЕМИ – Пантанал, гледан от над 150 млн. зрители само в родината си, идва и в България в ефира на бТВ Стори. Историята за една страстна и необуздана любов, се развива на фона на едно от най-красивите места на земята – едноименната местност Пантанал.


 

Събитията в премиерния сериал, който тръгва от тази вечер, започват още в средата на миналия век, когато земевладелецът Жовентино пристига в местността Пантанал, разположена в щата Мато Гросо, заедно със своя малък син Жозе Леонсио. Той решава да се установи там и с времето се превръща в един от най-големите фермери в областта.


 

Неочаквано за всички, обаче, Жовентино изчезва безследно, оставяйки сина си на произвола на съдбата. Няколко години по-късно, вече порасналият Жозе Леонсион, поел управлението на фермата на баща си, се влюбва в красивата Маделейни, за която се жени. В звездния каст зрителите ще видят двамата най-популярни бразилски актьори – Мурило Бенисио, познат с емблематичното си превъплъщение в Клонинг и Жулиана Паеш (Индия – любовна история).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !