12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Божинов води шоуто по Нова за Новата 2024 г., пуска Лепа и Драгана

отпечатай новината

21.12.2023 16:41 | Видян 439 пъти

Божинов води шоуто по Нова за Новата 2024 г., пуска Лепа и Драгана

Впечатляващ финал на годината ще постави NOVA с празничната си програма на 31 декември. Артистичен шоу спектакъл на любимия водещ Димитър Рачков, специална Гала вечер с безброй изненади, забележителен концерт на балканските звезди Лепа Брена и Драгана Миркович и вълнуващи филмови заглавия ще зарадват зрителите в последния ден от 2023 г.


 

Празничният ден ще започне с филмов маратон и перипетиите на една „Зимна принцеса“ под прикритие в 10:10 ч. Веднага след това, от 12:30 ч., премиерната анимация „Грохот на ринга“ ще потопи зрителите в свят, в който борбата между чудовища е спорт, а тийнейджърката Уини решава да превърне симпатично чудовище-аутсайдер в шампион. В 14:30 ч. холивудските любимци Мат Деймън и Скарлет Йохансон ще се впуснат в нетипично приключение в семейната комедия „Купихме си зоопарк“.


 

В 20:00 ч. започва специалното новогодишно издание на „С Рачков всичко е възможно“. Участие в щурото предизвикателство ще вземат големият Васил Найденов, водещата на „Съдебен спор“ Ромина Тасевска, колоритният д-р Мирослав Ненков, изпълнителите Алекс Раева и Криско и актьорите Елен Колева, Борислав Захариев и Герасим Георгиев-Геро. Звездните гости и водещият Димитър Рачков ще се включат в празнични игри и забавления, ще направят равносметка за изминалите 12 месеца, а някои от тях ще изпеят любими български песни.


 

Голяма звездна компания се събира точно в 22:30 ч., за да отпразнува идването на новата година. Водещ на специалното издание „Гала вечер на NOVA” ще бъде емблематичната Гала, а неин партньор ще бъде известният футболист и любимец на публиката Валери Божинов, който влиза в ново амплоа. Блясък в шоу програмата ще добавят талантливите артисти Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка, Владо Михайлов, Милена Маркова-Маца, Дарин Ангелов, Гергана Стоянова, музикалният продуцент Рафи Бохосян и неговите музиканти. С изобилие от добро настроение и много музика ще се включат и едни от най-любимите български изпълнители – Веселин Маринов, Михаела Маринова, Николина Чакърдъкова, дует Ритон, Преслава, Софи Маринова и Константин. Специалното празнично издание на NOVA кани зрителите да празнуват заедно и да изпратят годината с усмивки и добри пожелания.


 

В първите минути на 2024 г. настроение ще подари грандиозният концерт на едни от най-големите музикални звезди на Балканите – Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете сръбски певици се събраха за първи път заедно на една сцена през ноември в София, за да изпълнят най-големите си хитове в едно незабравимо шоу. С този концерт радио Веселина отпразнува 31 години в ефира на България.


 

С три филма до обяд ще започне първият ден от 2024 г. – анимациите „Спайдър-Мен: В Спайди-вселената“ в 6:10 ч. и „Мавка: Горска песен“ в 8:20 ч. и приключенската лента „Дора и градът на златото“ 10:10 ч. Концертът „Обич и песен“ с Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Тони Димитрова, Тоника СВ, Братя Аргирови, Мими Иванова, Мая Нешкова, Нелина, Роси Кирилова, Роксана Белева, Теди Кацарова, Елвира Георгиева, квартет "Славей", Росица Ганева и др. ще отпразнува българската музика в 12:30 ч. В следобедните часове зрителите ще могат да се потопят в романтичната атмосфера на снежната приказка в “По склоновете на любовта“ от 14:40 ч. и на комедията „Кралска Коледа“ в 16:15 ч., в която холивудската звезда Джейн Сиймур ще подложи на тежки изпитания героинята на популярната актриса Лейси Чабърт. Вечерта ще предложи необикновената история на две жени с големи мечти в българския филм „Диви и щастливи“ (21:00 ч.), в който главните роли са поверени на Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !