Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Дженифър Лопес и Бен Афлек сравниха общите им снимки от "преди" и "след"

отпечатай новината

22.12.2023 11:47 | Видян 537 пъти

Дженифър Лопес и Бен Афлек сравниха общите им снимки от

Дженифър Лопес разкри пред Variety, че тя и съпругът й Бен Афлек "имат посттравматично стресово разстройство", причинено от тежкия медиен фокус, насочен към тях още от началото на връзката им. "Но вече сме по-мъдри. Ние също така знаем кое е важно. Въпросът е да бъдеш верен на това, което си."

Бенифър, както често ги наричаха в началото на 2000-те и както си останаха и до ден днешен, се разделиха малко след като отмениха сватбата си през 2003 г. Лопес се омъжи и после разведе с Марк Антъни, от когото има 15-годишните близнаци Макс и Еме. Междувременно Афлек има три деца от бившата си съпруга Дженифър Гарнър - Вайълет, Серафина, и Самуел. Двамата актьори бяха женени от 2005 до 2018 г.

Старата любов обаче ръжда не хваща и няколко години след прекратяването на връзката си с Гарнър, Афлек отново се върна при Лопес. Събирането им след 17-годишна раздяла се превърна в тема номер едно в продължение на няколко месеца, а след това последваха сватба и годеж, които бетонираха Бенифър в заглавията на медиите. Двамата сключиха брак в Лас Вегас през 2022 г. Джей Ло дори напусна любимия Маями, за да се премести в Лос Анджелис, където живее Афлек. Причината да направи тази голяма крачка е, че актьорът трябваше да остане в Ел Ей, за да бъде близо до трите си деца. 

Снимка: Getty Images

Бенифър през 2002 г.

Снимка: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !