Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Не искам да чувам за ваксини: Орхан Мурад

отпечатай новината

28.12.2023 10:02 | Видян 552 пъти

Не искам да чувам за ваксини: Орхан Мурад

Орхан Мурад със сигурност няма как да забрави периода, в който имаше ковид пандемия и последиците върху здравето си, защото той е изкарал цели шест пъти ковид.

Днес изпълнителят признава, че за него 2021-ва година е било нещо страшно, но към днешна дата дори не иска да чува за ваксина.

"През 2021-ва беше най-страшно. Тогава лежах в продължение на 9 дни в болница, но и тогава имунитетът ми се справи", признава Орхан Мурад, който се оказва рекордьор по преболедуване на К-19.

Легендарният певец се е сблъсквал с коронавируса не един или два, а цели 6 пъти.

"Категорично не желая да си поставям каквито и да било ваксини – дори и против грип. Колкото и да ме агитира джипито, отказвам. През ноември пак бях болен и имах лека температура, но за една седмица оздравях, без дори да ползвам антибиотик", добавя още фолкветеранът пред "Уикенд". И допълва, че мнението му не ангажира никого и всеки трябва сам да си прецени.

Междувременно Орхан Мурад се похвали, че наскоро си направил профил в Тик-Ток и занапред възнамерява да е активен и в тази социална мрежа, ползвана предимно от най-младите хора.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !