12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

За Нолан Крисчън Бейл е идеалният Батман, разкри дали отново ще играе Черния рицар

отпечатай новината

02.01.2024 16:01 | Видян 500 пъти

За Нолан Крисчън Бейл е идеалният Батман, разкри дали отново ще играе Черния рицар

Един филм на Крисчън Бейл беше достатъчен, за да убеди Кристофър Нолан да го избере за ролята на Батман в неговия касов франчайз за милиарди долари.

Едва ли има толкова динамичен и разнообразен актьор като Крисчън Бейл. Невероятен актьор с безкраен актьорски диапазон, Бейл продължава да оставя зрителите си в шок с всяка своя роля. От ролята на страхотния злодей в Thor: Love and Thunder до представянето на една от най-добрите версии на Черния рицар, актьорът многократно е доказвал, че никой не може да го направи като него.

И може би затова Кристофър Нолан реши да го избере за ролята на Батман в своята високо оценена трилогия за Черния рицар. Въпреки че Нолан знаеше, че е изключително талантлив, именно играта на Бейл в Американски психар (2001 г.) го убеди да го избере за Батман.

Кристофър Нолан избира Крисчън Бейл като Батман заради Американски психар


Крисчън Бейл в Американски психар

Крисчън Бейл вече беше сърцеразбивач благодарение на ролята си в адаптацията от 1994 г. на Малки жени. Но неговото дълбоко обезпокоително, но комично изобразяване на Патрик Бейтман в Американски психар го постави на радара на Холивуд за предстоящи талантливи актьори.

Оставайки верен на романа, портретът на Бейл беше перфектна комбинация от дълбоко нарцистично, садистично и обезпокоително „психо“, водено от алчност и материализъм. Въпреки че героят се превърна в негова пробивна роля, това също му помогна да спечели любимата роля на феновете си на Батман.

Докато говори за USA Today (чрез CNN), Кристофър Нолан, който е режисьор на Бейл в четири филма досега, разкри, че именно играта на актьора в American Psycho го е убедила да го избере за Батман.

"Знаех, че искам да работя с него, когато го видях в Американски психар. Трябва да си изключително талантлив, за да приемеш този вид абсурдно насилие и да го направиш смешен. Това исках и за Батман."

Въпреки че изглежда смешно, че толкова психотична роля като Бейтман ще доведе до Бейл да изобрази Батман, животът изглежда работи по мистериозен начин.

Дали Крисчън Бейл ще се завърне някога като Батман?

Повечето фенове на комикси биха се съгласили, че Крисчън Бейл като Батман е едно от, ако не и най-добрите изображения на Черния рицар, виждани някога. Откакто той се сбогува с милиардния си франчайз The Dark Knight (чрез Box Office Mojo), феновете отчаяно искат той да повтори ролята си на "кръстоносец с пелерина" отново.

Въпреки че няма новини, че скоро ще повтори любимата си роля на феновете, актьорът беше откровен, че е готов да играе отново Батман, само ако Кристофър Нолан го помоли. Докато говори пред Screen Rant на пресконференция, той заяви:

„Имах договор с Крис Нолан. Ние си казахме: „Хей, виж. Нека направим три филма, ако имаме късмета да го направим. И тогава да си тръгнем. Нека не се задържаме твърде дълго.“ В съзнанието ми би било нещо, ако Крис Нолан някога си каже: „Знаете ли какво, имам още една история за разказване.“ И ако той пожелае да разкаже тази история с мен, аз щях да участвам.

Въпреки че самият Нолан изглежда няма друга история за "прилепа", която да разкаже в скоро време, феновете остават с надежда, че Майкъл Кийтън може да се завърне като Батман и да се надяваме, че Крисчън Бейл също ще го направи.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !