12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Божинов II, 16, с мама и гадже на Малдивите

отпечатай новината

10.01.2024 10:23 | Видян 976 пъти

Божинов II, 16, с мама и гадже на Малдивите

Аисия заведе невръстните любовчии на екзотична екскурзия

Алисия заведе сина си и гаджето му на Малдивите за Нова година. Това стана ясно от снимки, качени в Instagram профилите на компанията, пише Телеграф.



16-годишният Валери Божинов – младши за сефте показва гадже. Любимата му му е наборка, казва се Ивет Кочова и е възпитаничка на Националната търговско-банкова гимназия в София.

Явно младата девойка вече е спечелила свекървата на своя страна щом я води по почивки. Не е ясно дали с тях е бил и настоящият любим на Алисия, когото тя ревностно крие. Компанията замина за райското място малко преди настъпването на 2024-та. Останаха там около 10 дни.

Именно от Малдивите Валери-младши демонстрира, че се носи на крилете на любовта. Валери – младши и Кочова са вече половин година заедно, съдейки по датата – 08.06.2023, която фигурира в профилите и на двамата.

Влюбените младежи и Алисия отседнаха в едно от най-луксозните места на Малдивите - The Westin Maldives Miriandhoo Resort. Курортът е под шапката на една от най-известните вериги в света "Мариот". Разположен е във водата в биосферния резерват на ЮНЕСКО в атола Баа, заобиколен от Индийския океан, където цената на нощувката не пада под 2000 лева.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !