Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Започва месец, в който всеки се променя за 20 г. напред, така че да прави 1 и да получава 1101

отпечатай новината

11.01.2024 09:40 | Видян 1259 пъти | Гласували 1

Започва месец, в който всеки се променя за 20 г. напред, така че да прави 1 и да получава 1101

"Новолуние в Козирог, 11.01

В живота ни има моменти, в които най - доброто, което може да се случи, се случва.Това добро ни превръща в човека, който винаги сме се стремели да бъдем и нещо повече - в личност. Така става и сега, в следващия лунен месец. 2024г започва ясно и категорично - нашият нов стандарт, норматa ни на живот, вече е съзнателната промяна. Без мрънкания, оправдания и вайкания "ама как, защо, не е честно, иска нещата да са както преди, искам някой да се грижи за мен, за нас". Няма вече да го бъде този йерархичен модел. Сега се ражда следващият, по - зрелият модел, в който ти си факторът и ти си авторът. На своите принципи на първо място. Да, трудно е, не е романтично, не е бляскаво, не можеш да минеш между капките. Имаме новолуние в Козирог, което събира енергията ни като фокус и ние, всеки от нас, е като кристал, през който тръгва светлината на промяната, на новите ни начинания, стандарти и себепроявления. Каквито сме ние отсега нататък, мили приятели, такива ще са и делата ни, такъв ще е и светът ни - средата, мястото, духът, в които живеем. В следващите няколко седмици се променяме и разширяваме ние, благодарение на преживяванията отвътре в нас. И съответно на нашата промяна начинанията ни са осъзнати, обмислени, с много качествени, щедри и с дълготрайни резултати.

Крайъгълен камък е това новолуние - камъкът, който полагаме на новата сграда, на новия си свят - като норми, принципи, структури, философия. Нали не си мислите, че новото ни време, водолейската епоха, ще е без структури и принципи? Напротив, тук се ражда най - здравият и най - гъвкавият принцип - този на хуманността. Предстоящият ни свят не е свят на получовеци, а е свят на личности. Тук изкуственото няма път, няма и шанс. Мнозина ще преживеят това през 2024г с пълна сила.

Имаме съюза на Сатурн в Риби, Юпитер в Телец и Марс в Козирог, така, че - ако сте искали някога да бъдете достойна и велика личност, сега е вашето време, мили хора. Ще се появят на световна и на национална сцена такива лидери. Но не очаквайте да ви тикат в лицата своята стойност, да ви приканват по площадите. Задача на всеки от нас е да намери, да създаде, да дорасте до своята собствена стойност. Само тогава ще види кой проект, кой лидер, кое място е неговото. И ще отиде там и ще бъде стабилен, активен и ефективен. Ще имаме живота, който искаме, заедно, и основата му поставяме сега - и в професионален, и в обществен, и в личен, и в семеен план. Когато енергията работи, тя никога не го прави само в една посока, изключвайки останалите. Само ние, хората, си мислим и се надяваме, че можем да зарежем нещо или някой и после да дойдем да го вземем, когато ни потрябва или когато се сетим. Е, не става по този начин.

Да, изкушенията да използваме, подведем, омаем околните, особено партньори и приятели, да се погрижат за нас - или те да ни подведат ние да си разпилеем силата и времето с тях, тези изкушения ще са много силни. Както и склонността към самосъжаление, към играта "горкият аз".

Време е вече всеки да се събуди от илюзията, че друг решава или може да реши някога съдбата му. Ние не определяме кога започва или свършва животът. Само се надъхваме, че това е в наша власт. Но ние, всеки един, сам създава съдържанието на живота си. И тук имаме пълна свобода.

Тази свобода е наша вярна подкрепа в следващия лунен месец. Неудържими сте. Непобедими сте. Всички ваши начинания в учението, работата, себеразвитието, живота, са орисани на успех. Нещо повече - ние правим 1, вселената ни дава 1101. Затова - даваме стойност в следващия месец, приятели, и приемаме с благодарност, уважение и самоуважение чудесата, които Светлината в нас, над нас и чрез нас ни дава. И вече не забравяме - каквото вътре, това и отвън", пише Астрологичен салон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !