Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Сръбската звезда Милош Бикович влиза в Белият лотос 3

отпечатай новината

15.01.2024 11:34 | Видян 414 пъти

Сръбската звезда Милош Бикович влиза в Белият лотос 3

Милош Бикович, Кристиан Фридел, Моргана О'Райли, Лек Патравади и Шалини Пейрис се присъединяват към третата част на оригиналния сериал на HBO "Белият лотос", носител на наградата Emmy®, режисирaн от Майк Уайт. У нас актьорът Милош Бикович е познат с ролята си на Мараш от сръбския сериал "Южен вятър". Сериалът ще започне да се снима в Кох Самуи, Пукет и Банкок през февруари и ще проследи нова група гости в хотел от веригата "Белият лотос". В началото на годината HBO обяви допълнителен актьорски състав, включващ Лесли Биб, Кери Кун, Дом Хетракул, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Паркър Поузи, Наташа Ротуел и Тайм Таптхимтонг.

HBO си партнира с Туристическата администрация на Тайланд, за да подкрепи заснемането и популяризирането на третата част. Джанет Греъм Борба, вицепрезидент по продукцията, HBO и Макс коментира: "За нас е удоволствие да си партнираме с "Туристическата асминистрация на Тайланд", за да изпълним творческата визия на Майк и да покажем всичко, което красивата страна Тайланд може да предложи, докато следващата група гости се настанява в Белия лотос." Тапани Киатфайбул, управител на Тайландския туристическа администрация, споделя:

"За нас е чест, че удивителният Тайланд е избран като място за заснемане на дългоочаквания предстоящ сезон на "Белият лотос". Екзотичната природна красота на кралството, богатите исторически забележителности и разнообразните ландшафти са идеалната среда за споделяне на нашата завладяваща култура, фантастична кухня, първокласни уелнес и луксозни предложения и най-вече на нашите хора и тайландско гостоприемство. Тайланд отдавна е смятан за едно от любимите места за снимане на филми в света. Проектът "Белият лотос" със сигурност ще затвърди статута на кралството като предпочитана дестинация за снимане на филми и дестинация за туризъм, базиран на преживявания, вдъхновявайки още повече посетители на Тайланд". Първи сезон, чиято премиера се състоя през юли 2021 г., а действието се развиваше на Хаваите, получи 20 номинации за Emmy® в 13 категории и постигна десет победи - най-много от всички сериали през съответната година, включително за изключителен лимитиран или антологичен сериал. Втората част, чиято премиера бе през декември 2022 г., се развива в Сицилия и получи 23 номинации за Emmy®, включително за Изключителен драматичен сериал. Създател, сценарист и режисьор на оригиналния HBO сериал е Майк Уайт, който е и изпълнителен продуцент, заедно с Дейвид Бернад и Марк Камин.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !