Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Кошмар на Летище София заради...

3-процентовият Шенген доведе до безумни мерки на летище...

Най-скандалната сръбска звезда идва в България, след като оплю музиката ни

отпечатай новината

16.01.2024 15:50 | Видян 963 пъти

Най-скандалната сръбска звезда идва в България, след като оплю музиката ни

Йелена Карлеуша се грижи изключително за визуалната си идентичност и често е обект на много дискусии заради провокативния си стайлинг

Най-скандалната сръбска звезда – Йелена Карлеуша/ Jelena Karleusa, идва за първи път в България, за да изнесе едно шоу без аналог. Таблоидите я определят като „царица на провокацията“, а световни таланти копират нейните визии и маниери.

 


Йелена Карлеуша е приела поканата на клуб THE1 Exclusive да се появи на неговата сцена, макар досега да е отклонявала всички предложения за концерти в България. Освен със своите екстравагантни тоалети и атрактивно поведение на сцена, тя е известна и като истински професионалист, който не прави компромис с озвучаване, мултимедийно осветление и местата, на които се изявява. Това е и причината досега звездата да не е идвала в България.

Припомняме, че само преди месеци Йелена оплю българските изпълнителки и нарече музиката ни "турбобоклук". В защита на музиката и певиците ни скочи Андреа като каза в подкаст:

"Българските артисти, български боклуци, а в същото време ходи и прави дует с Азис и пее "Сен Тропе", прави дуети с някаква, която е крала мои песни, краде ми визиите и аз нищо не казвам – щом харесва нас и българската музика! Но да обижда нас и цялата ни култура, защото българската музика е част от нашата култура, е много грозно от нейна страна и много невъзпитано".



През 2024 г. се навършват 30 години от старта кариерата ѝ и тя смята, че ключът към успеха на сцената е силната психика. Известна е и като човек, който много се грижи за визуалната си идентичност и често е обект на много дискусии заради провокативния си стайлинг.

Датата на визитата ѝ у нас е 23 февруари и предизвика истинска еуфория в социалните мрежи. Шоуто ще събере на едно място десетки български артисти, които ще дойдат да видят на живо сръбкинята. На този етап не се издават никакви подробности около концерта на звездата, а билетите са вече в продажбa.

Източник: Signal.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !