12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Присъствах на престрелки между групировки: Екстра Нина

отпечатай новината

18.01.2024 16:17 | Видян 963 пъти

Присъствах на престрелки между групировки: Екстра Нина

Екстра Нина е сред легендите на попфолк жанра, а в началото на декември 2023-а отбеляза своята 60-годишнина. Певицата прекара голяма част от последните години в Истанбул, но сега се е завърнала отново в България, където отпразнува и юбилея си.

Празникът й бе в култовото заведение “Приказките” край Харманли, където са снимани много от клипове и концертите на попфолк звездите от 90-те. Тържеството на певицата уважиха и нейните продуценти от “Пайнер” – Мария и Митко Димитрови.

На честването си Екстра Нина представи както стари хитове, така и нови песни, включително дует с майка си.

“Бяхме млади, щастливи, това бяха едни от най-хубавите ни години” – припомня си тя в интервю за “Преди обед” по бТВ.

Легендарната изпълнителка не пропуска да отбележи, че освен приятните емоции и многобройните срещи с публиката, е имало и сложни, дори страшни моменти.

“Присъствала съм на престрелки между групировки, не точно да се убиват, но да стрелят на посоки, опасно е… Случвало ми се е това нещо и в Македония, и в България. В Кранево, когато пеех с моя оркестър Добруджански славей, бяха две групировки, единият ме беше харесал, някаква мутра от Добрич, беше казал, че ще си отиде с мен. Много се уплаших, а моята колежка ми каза: “Тръгвай”! Измъкнах се пред задния вход, избягах” – спомня си Екстра Нина.

Не е тайна, че през последните години тя е била много близка с мъж, който е с 20 години по-млад от нея. Двамата са имали и съвместен бизнес.

“Любовта е двигател на живота” – не крие тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !