Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Меган Маркъл разкрива мистерията на годежен пръстен по време на филмова премиера

отпечатай новината

25.01.2024 12:24 | Видян 346 пъти

Меган Маркъл разкрива мистерията на годежен пръстен по време на филмова премиера

Меган Маркъл и принц Хари бяха на червения килим по време на изненадващо пътуване до Ямайка, за да присъстват на филмова премиера в чест на Боб Марли - и Меган носеше няколко зашеметяващи бижута

Семейство Съсекс пътува до Ямайка за прожекцията на новия биографичен филм Bob Marley: One Love, който показва живота на покойния реге певец. Двойката изглеждаше спокойна, докато позираше за снимки. 42-годишната Меган носеше дълга черна пола с А-силует и косата на кок. Що се отнася до бижутата й, тя носеше чифт златни обеци - и също така разкри мистерията около липсващия й годежен пръстен, тъй като изглеждаше, че е отново на безименния пръст на лявата й ръка.

През по-голямата част от миналата година Меган беше заснета да не носи пръстена, който е направен с два диаманта от колекцията на принцеса Даяна и един от Ботсвана. Миналият май, докато беше на наградите Women of Vision в Ню Йорк, Меган беше без пръстена и също не беше видяна да го носи на Invictus Games в Германия миналия септември.

Хари и Меган с министър-председателя на Ямайка Андрю Холнес, съпругата му Джулиет и колегата политик Оливия Грейндж

Липсата на пръстена остави феновете озадачени и се смяташе, че бижуто не е било видяно, докато го поправят. Въпреки това снимки от премиерата на филма, включително една, публикувана в платформата X от министъра на правните и конституционните въпроси на Ямайка, Марлийн Малаху Форте, изглежда показват, че тя отново носи диамантен пръстен на брачния си пръст. Появата на семейство Съсекс на събитието беше изненадващо, тъй като те бяха видени да се приближават до министър-председателя на Ямайка, който иска страната му да скъса връзките си с монархията.

Семейство Съсекс беше снимано с премиера на Ямайка Андрю Холнес на прожекцията. Г-н Холнес и съпругата му Жулиет бяха видени широко усмихнати, докато позираха до Хари и Меган – в пълен контраст с времето, когато принцът и принцесата на Уелс, Уилям и Кейт, се срещнаха с политика през март 2022 г. на обиколката им из Карибите.

Министър-председателят продължава плановете си Ямайка да стане република. Той каза на принц Уилям и Кейт по време на обиколката им през 2022 г., че страната му „продължава напред“ и възнамерява „да изпълни истинските си амбиции и съдба като независима, развита, просперираща страна“.

Новината за появата на Хари и Меган на филмовата премиера също дойде, когато крал Чарлз се готви да отиде в болница за процедура за коригиране на увеличена простата и докато Кейт се възстановява в Лондонската клиника след коремна операция миналата седмица. А кралският експерт Фил Дампиър каза пред MailOnline: „При нормални обстоятелства няма да има нищо лошо да отидат на филмова премиера. Но във време, когато баща му ляга "под ножа", а Ямайка вдига шум за скъсване на връзки с кралството, всичко това е по-скоро безчувствено."

Докато колегата експерт Ричард Фицуилям добави: „Това е труден период за монархията с Кейт в болница и крал Чарлз, който ще се подложи на операция за увеличена простата. Съсексите изпратиха добри пожелания насаме. Въпреки това, появата им в Ямайка ясно изпраща съобщение."

Освен ямайски политици, двойката също позира за снимки с главния изпълнителен директор на Paramount Pictures Браян Робинс в кино Carib 5 в столицата Кингстън. Синът на Боб Марли Зиги също присъстваше. Биографичният филм за Марли ще излезе през февруари и в него участват британските актьори Кингсли Бен-Адир като Марли и Лашана Линч като съпругата му Рита.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !