Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Конър Макгрегър играе суперзлодей в първия си филм

отпечатай новината

26.01.2024 11:40 | Видян 462 пъти

Конър Макгрегър играе суперзлодей в първия си филм

Филмът Крайпътна къща (Road House) е с участието на Джейк Джилънхол, влизащ в ролята на бивш боец на UFC, който се бори да свързва двата края. След като собственикът на къща във Флорида Кийс го намира да спи в колата си, Елууд Далтън (Джилънхол) става бияч и се озовава във война с престъпници. Ще видим и дебютът в киното на Конър Макгрегър, който ще се бие с Джилънхол във филма.

Оригиналният филм от 1989-а с участието на Патрик Суейзи събра скромните 30 милиона долара при бюджет от 15 милиона долара, но оттогава се превърна в култова класика и е една от най-обичаните роли на Суейзи. След пускането на трейлъра на новия филм, бившият шампион на UFC Макгрегър се обърна към X, за да напише:

„Битки, актьорство, няма нищо, което Мак да не може! Моят актьорски дебют ще остави следа!", написа ирландецът.

ВИЖ ТРЕЙЛЪР ТУК

35-годишният Макгрегър не се е бил от юли 2021 г., когато си счупи крака при втората си поредна загуба от Дъстин Порие.

Очаква се ирландецът да се завърне в октагона през юни, след като двубоят му с Майкъл Чандлър беше обявен преди почти година. Двубоят се сблъска с многобройни закъснения, като отсъствието на Макгрегър от групата за тестване на Антидопинговата агенция на САЩ (USADA) се оказа проблематично.

Сега обаче Макгрегър дава проби за допинг и се гласи за голямото завръщане през лятото.

В новия филм участват още Даниела Мелхиор, Били Магнусен, Джесика Уилямс, Хоаким де Алмедия, Лукас Гейдж, Артуро Кастро, Б.К. Кенън, Бо Нап и Дарън Барнет.

Режисиран от Дъг Лайман, новата Крайпътна къща е преосмисляне на онази, в която покойната звезда Суейзи играе жесток бияч, отговорен за "налагането" на закона в шумен бар.

„Развълнуван съм да дам собствено значение на любимото наследство на Крайпътна къща“, каза Лайман в предишно изявление. „И нямам търпение да покажа на публиката какво ще направим Джейк и аз с тази емблематична роля.“

В понеделник Джилънхол пусна снимки зад кулисите от филма в Инстаграм.

„В студиото, довършвам @roadhousemovie и се чувствам щастлив, че съм работил с толкова много талантливи хора по време на създаването на този филм“, пише той. „През следващите няколко седмици нямам търпение да споделим част от подготовката, хората и моментите, които направиха това толкова забавно!“

Джесика Уилямс, известна с ролята си в Shrinking, говори с Variety за Джилънхол в новия филм, казвайки: „Беше толкова готино да работиш с него. Той е невероятен актьор. Бях толкова развълнувана да снимам Крайпътна къща с Джейк Джилънхол."

„Той е луд актьор. Всеки път се учиш“, добави тя. „Моята работа като актьор, особено в Shrinking, е да накарам всички да изглеждат добре, като знаят какво правя на снимачната площадка.“

Крайпътна къща тръгва по Amazon Prime Video на 21 март.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !