Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Старият Конър вече го няма: Фенове за Макгрегър

отпечатай новината

26.01.2024 13:17 | Видян 249 пъти

Старият Конър вече го няма: Фенове за Макгрегър

Конър Макгрегър очевидно приема сериозно завръщането си. Но може би феновете не споделят мнението му и не стоят от една и съща страна на линията. Наскоро Макгрегър сподели видео, на което разтърсва пода по време на спаринг. Изглежда, че бившият шампион в много дивизии е готов с цялата сила, която може да събере. Но феновете остават скептични.

В момента трейлърът на филма Крайпътна къща на ирландеца обикаля интернет пространството. Докато от една страна беше прието с много похвали, от друга, изглежда, че феновете все още не са много убедени в завръщането му в MMA. Е, какво става?

Нека си го кажем, разцветът на един спортист идва само веднъж в цялата му кариера. Разбира се, освен ако не е изключителен случай. И ако има боец, който може да бъде изключение, това е Конър Макгрегър. Това обаче все още е теоретично. Истината е, че всички факти са срещу него.

„Прословутия“ е най-богатият ММА боец. Той е и най-популярен дори сред тези, които не са фенове на ММА и разпознават името му. Той спечели две шампионски титли и постигна почти всичко, за което един боец може да мечтае. Така че въпросът е дали той ще се завърне същия като преди?

Последният път, когато го видяхме в Октагона, беше през 2021 г. През юли, когато се изправи срещу Дъстин Поaрие, „Прословутия“ в крайна сметка счупи пищяла си още в първия рунд на битката, което доведе до победа за Поарие по технически причини.

Сега той имаше достатъчно време да се излекува. Какво обаче може да го върне? Единственият разумен отговор на въпроса е, че той може да поиска тройна шампионска чест. И може би това е целта в ума му. Така че той ще се завърне в средна категория, за да се бие с Майкъл Чандлър. И все пак феновете не са убедени в неговата отдаденост в клетката.

Феновете не останаха впечатлени от клипа на спаринг сесията

Конър Макгрегър сподели клип на своя скорошен спаринг в Инстаграм. Въпреки че ударите му бяха изпълнени със сила, феновете мислят, че движението му е бавно и влачещо. И колкото и да са смели, те не се поколебаха да изразят мнението си в секцията за коментари. Ето някои от тях:

„Не е интензивно, тежко за краката му, но се надяваме, че ще намери отново искрата си“.

Докато някои фенове вярваха, че Макгрегър губи предимството си, други пропуснаха Карате стойката, която той направи популярна.

„Братлето е толкова плосък тези дни. Мис Карате Макгрегър”.

Други обаче вярваха, че това е просто бокс, а не ММА.

„Боксът няма да спечели MMA битка с уважение. Най-добрият боксьор в историята на UFC не означава нищо.”

След това имаше и такива, които смятаха, че той не е същият като стария си аз.

„Той просто трябва да работи малко повече върху работата на краката и да обикаля опонента си, както правеше на времето, по-лек в краката. Това би му помогнало да се измъкне от огъня”.

„Не изглежда като старото си аз в същите клипове...просто казвам“.

И накрая, някои вярваха, че Макгрегър е уморен.

„Изглежда уморен и задъхан“.

Междувременно други го сравниха с друг боец.

„Исцениран, щадящ спаринг, но поне беше шампион, не като Джамбола Хил, най-фалшивият шампион, който дори не можеше да нокаутира 44-годишен мъж“.

Ясно е, че феновете са настроени на мнението си и няма да бъдат трогнати с лекота. Междувременно Макгрегър се опитва упорито да влезе във форма и да събере разума си след счупването на пищяла. Ще успее ли да предизвика Майкъл Чандлър до пълния му капацитет? Или ще се провали след завръщането си? Само времето ще покаже.

Източник: essentiallysports.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !