Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Кой защити Диона за коката?

отпечатай новината

26.01.2024 15:35 | Видян 1013 пъти

Кой защити Диона за коката?

Моделът и актьор Илиян Илиев, който е сред най-близките приятели на попфолк певицата Диона разказа неговата гледна точка за ситуацията покрай ареста на дружката му, след като беше спряна и тествана за наркотици, а тестът отчете наличие на кокаин. Обръщението е под формата на сторита в социалните мрежи, където десетки хиляди го следят и е провокирано от множествено обаждания от журналисти, които търсят неговата позиция по случая.

Илиев, който е определян като българския Кен твърди, че фолк дивата никога не е давала индикации на човек, който употребява забранени субстанции. “Винаги сме упреквали подобни постъпки”, допълва той.  Илиян силно се надява полевият тест да се окаже грешен, както много пъти до момета се е случвало с други хора, нещо което кръвните изследвнаия ще покажат.

При доказана вина на Диона, той твърди, че ще бъде до нея, но със сигурност смята, че всеки дръзнал на подобна безотговорност зад волана трябва да понесе последствията си.

Моделът ясно подчертава, че целия този публичен линч към разкрепостената му приятелка е и на база омраза, заради успехите, които тя има и това, че се оправя добре в живота и работата.



Илиян е не по-малко скандален от Диона. Макар да няма конфликти с органите на реда, името му е замесвано в любовни отношения с куп влиятелни господа, а самият той обяви в интервю, че се е сгодил за дългогодишния си приятел. Красавецът получил предложение на върха на Айфеловата кула, в Париж и казал заветното “да”. Носител е на редица титли от национални и световни конкурси за красота, има издадени няколко песни, като участие в клиповете и създаването им взима и самата Диона. Участва в тийн сериали, което му носи любовта на подрастващите и престижната награда “любим актьор” от NOVA телевизия. Покрай женствената му визия много медии го припознаха като българския Кен, или по-скоро като Барби.

Обръщението му завършва с думите “човешко е да се греши, а още по-човешко да се продава”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !