Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Треньорът на националния отбор се гаври с труда ни: Карлос Насар

отпечатай новината

05.02.2024 11:14 | Видян 585 пъти | Гласували 1

Треньорът на националния отбор се гаври с труда ни: Карлос Насар

Суперталанът на българските щанги Карлос Насар е категоричен в отказа си да тренира с националния отбор под наставленията на Иван Иванов, който е замесен в корупционен скандал.

Насар е фаворит за златото в кат. 89 кг на еврошампионата в София, който ще се проведе между 12 и 20 февруари.

"За да си възстановим отношенията, трябва да мине делото. В противен случай се доказва, че работата му досега въобще не е била в наша полза, а именно обратното и сме били ощетявани. Защото обвиненията са както за законови престъпления, така и за морални към нас и подигравка с нашия труд", коментира пред bTV европейският шампион.

19-годишният щангист заяви, че във вдигането на тежести се правят промени, но Иванов остава, а скандалите, в които треньорът винаги е намесен, продължават.

"Не водим никаква комуникация и най-вероятно ще остане така до края на делото. Не ме е създал той, а покойният Илиан Илиев. Иванов ако иска доброто на федерацията, неговото решение ще е да участвам на всяко едно първенство. Аз съм титуляр, като шампион. Би било още по-голямо морално престъпление да иска да вреди на мен по някакъв начин, тъй като лишава държавата си от шампион.

Може да ми се е обидил, може да е каквото и да е, може да са много неща. Не смятам, че трябва да приемам нещо такова лично. Той е треньор на националния отбор, аз съм състезател. Нито имаме някакви взаимоотношения, нито сме приятели", допълни звездата ни във вдигането на тежести.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !