Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Принц Хари и Меган харчат по $20М на година, дворецът се притеснява

отпечатай новината

05.02.2024 15:34 | Видян 475 пъти

Принц Хари и Меган харчат по $20М на година, дворецът се притеснява

Принц Хари и Меган Маркъл водят начин на живот, който струва 20 милиона долара годишно - и това предизвиква безпокойство зад стените на Бъкингамския дворец, според експерти

Когато семейство Съсекс сензационно напуснаха кралските си роли преди четири години, те казаха, че искат да станат финансово независими и подписаха поредица от доходоносни многомилионни сделки с Netflix и Spotify, въпреки че това партньорство беше прекратено миналата година. Един проект на Netflix беше техният противоречив документалем сериал, който ги видя да се прицелват в своите кралски роднини, докато мемоарите на Хари Spare, за които той би спечелил голяма сума пари, също разкриха лична информация за кралски особи, включително крал Чарлз и принца и принцесата на Уелс.

Съсексите са длъжни сами да финансират сигурността си, за разлика от времето, когато "работеха" като кралски особи и се плащаше от данъкоплатеца. Те също така имат дом за 14,6 милиона долара в изключителния Монтесито в Калифорния, който също трябва да се управлява и плаща. И според кралския експерт Мат Уилкинсън, в двореца има нервност относно това, което Съсекс ще направи по-нататък, за да направи пари, особено ако текущите им сделки не бъдат подновени и искат същия начин на живот.

Домът на Хари и Меган в Монтесито, Калифорния.

Кралският редактор от The Sun каза пред The Royal Beat на True Royalty TV: „Те имат огромни разходи, сигурност, ипотека, всичко. Когато съм говорил с тях, те казват, че са обсебени от сигурността и те не искат да живеят в по-малка къща, те абсолютно обичат голямата си къща.

„Мисля, че те имаха ипотека от 9 милиона долара, когато я теглиха, която все още трябваше да платят, и Хари имаше парите си от Spotify, той имаше парите си от Netflix. Има тревога зад стените на Бъкингамския дворец за това какво се случва, когато парите свършат и дали в някакъв етап ще трябва да намери повече пари от други търговски обекти.“

Междувременно Кейти Никъл, кралският редактор на Vanity Fair, разкри потенциалните разходи на Хари и Меган и обясни: „Говорих с някой в Монтесито, който каза, че не можеш да живееш в Монтесито по начина, по който живеят те, без това да струва около 20 милиона долара годишно."

Хари и Меган подписаха петгодишен договор с Netflix през 2020 г., за който се смяташе, че струва около £80 милиона, но се появиха спекулации дали двойката има бъдеще да работи със стрийминг гиганта. Въпреки това, The Times съобщава, че говорейки на събитие в Холивуд вчера за популяризиране на нови продукции на Netflix, главният директор по съдържанието на компанията Бела Баджария каза, че двойката работи върху „няколко неща без сценарий“, включително филм и сериал, които са включени в „много ранно развитие“.

Никакви други подробности не бяха дадени от изпълнителния директор, но се смята, че несценаризираните предавания са документални филми, докато филмът може да е екранната адаптация на романа на Карли Форчън, Срещни ме на езерото. Meet Me at the Lake се фокусира върху двойка, която се влюбва през 30-те си години и се занимава с теми за травма от детството и следродилна депресия. Доказано е, че е хит сред читателите, продадени са 37 000 копия само през първата седмица.

Въпреки това двойката подписа друга сделка с другия стрийминг гигант Spotify скоро след прекратяването на сделката с Netflix миналата година. Меган беше домакин само на една поредица като част от сделката – подкаста Archetypes, който продължи 12 епизода от август 2022 г., разговаряйки със знаменитости, историци и експерти за историята на стереотипите, насочени срещу жените.

Тенис звездата Серина Уилямс, певицата Марая Кери, Парис Хилтън и актьорите Минди Калинг и Констанс Ву бяха сред гостите. В съвместното изявление на Archwell и Spotify тогава се казваше: „Spotify и Archewell Audio взаимно се съгласиха да се разделят и се гордеят с поредицата, която направихме заедно.“ Хари и Меган подписаха изгодната сделка с гиганта за аудио стрийминг за водене и продуциране на подкасти, която се оценява на около 25 милиона щатски долара (£18 милиона) в края на 2020 г.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !