Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Диона пусна песента Давам газ! след случката с наркотиците зад волана: Наглост ли е?

отпечатай новината

09.02.2024 14:53 | Видян 330 пъти

Диона пусна песента Давам газ! след случката с наркотиците зад волана: Наглост ли е?

Хванатата да шофира след употреба на наркотици Диона пусна нова песен. Скандалната изпълнителка засне видеото за музикално парче, точно преди да бъде заловена от органите на реда и по-късно пусната срещу 5000 лева гаранция.

„Очаквайте новата ми песен „Давам газ“!, написа по-рано през седмицата Денислава Сашова, както е истинското име на изпълнителката. В пуснатия онлайн клип е включена и новината за нейното скорошно задържане.

„Я да видя тук ли са бързите момчета. Педалът е долу, до долу…“, гласи част от текстът.

Иначе за песента си тя сподели в Инстаграм, че е много развълнувана: „Ще помня снимачният ден на тази песен цял живот… Вижте резултата!“

Много последователи на певицата, а и други потребители на мрежата, обаче я упрекнаха за действията ѝ. Критичните коментари, за които тя с лека ръка смята, че идват от нейни завистници, заваляха в Инстаграм.

„Трябва да осъзнаеш, че повечето хора в коментарите тук не сме завиждащи безделници, ами уплашени твои съграждани на София. Уплашени сме, че човек може да се качи зад волана опиянен, с инхибирани сетива да управлява двутонен спортен автомобил и да ходи на свобода, само защото не е убил никого. „, пише потребител към публикацията ѝ.

„Тцтц качила се зад волана надрусана, хванали са я и не стига, че е виновна пък и безсрамна оправдания и песни само. Поне едно “извинявай” кажи бе леле колко си нагла. И ти даваш пример.“, гласи друг коментар.

Припомняме, че Диона наскоро бе арестувана заради шофиране под влиянието на наркотици. Макар че се оправда в социалните мрежи и призова да не бъде съдена твърде прибързано, а да се изчака резултата от кръвната ѝ проба, той посочи, че е употребявала кокаин и марихуана. Певицата по-късно заяви, че нито тя, нито адвокатите ѝ са били уведомени за резултатите от теста, а медиите са го разгласили преди тя да научи.

Арестът ѝ бе широко коментиран в социалните мрежи, а след него певицата дори се самоиронизира. След като беше освободена, тя заяви, че не е употребила наркотици, а е пила Нурофен. Диона все още твърди, че не е приемала наркотици преди да седне зад волана, а пред Мариан Станков – Мон Дьо се оправда, че кръвните тестове могат да дадат положителен резултат дори, ако човек е приемал наркотични вещества и преди седмици и месеци.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !