12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Много по-отговорна съм от майка ми: Щерката на Кейт Мос

отпечатай новината

20.02.2024 14:53 | Видян 503 пъти | Гласували 1

Много по-отговорна съм от майка ми: Щерката на Кейт Мос

Лила Мос, дъщеря на супермодела Кейт Мос и редактора на списанието Джеферсън Хак, позира за модна фотосесия на тема клоун за мартенския брой на Vogue Испания.

Говорейки за това, че следва стъпките на известната си майка, Лила, на 21, каза: „Аз съм по-отговорна, отколкото е била майка ми на моята възраст“.

Първата снимка на Лила показа как тя блести с корема си в червен укорочен топ с големи издути ръкави и съвпадащ червен чорапогащник на точки, докато дърпа крака зад главата си.

ВИЖ СНИМКИТЕ ОТ ФОТОСЕСИЯТА ТУК!

Друго изображение я вижда облечена в раирано яке с връзки и голяма шапка, докато прави форми, докато позира в снежно кълбо.

А изображението на корицата вижда Лила, облечена в дискотематично сребристо боди с ресни, докато е стилизирана с пастелни метални нюанси на грима.

Следвайки стъпките на майка си и продължавайки семейната сага, Лила каза: "Когато бях по-млада, не го обмислях, защото майка ми отказа да ме пусне в индустрията".

Мисля, че тя не искаше да го направя, без първо да се уверя, че хората, които познава и на които вярва, ще се грижат за мен и ще се уверят, че съм добре".

Когато създаде своята агенция [агенцията на Кейт Мос беше основана през 2016 г.], тя се отпусна, защото знаеше, че ще може да наблюдава всичко и те ще се грижат за мен".

„Така че си казах: „Сега има смисъл“. Когато бях по-млада си фантазирах, че може би някой ден ще участвам във фотосесия, но никога не съм мислила, че ще мога да правя някои от нещата, които вече съм правила.“

Лила продължи: "Не мисля, че съм зряла за възрастта си, но съм много срамежлива. Нямам много самочувствие, когато става въпрос за среща с нови хора и излизане с хора, които са по-възрастни от мен".

"Ставам доста интровертна и се затварям в себе си, но да, може би съм по-отговорна, отколкото е била майка ми на моята възраст".

"Израснах, виждайки колко взискателна е тази професия и колко трябва да пътуваш сам. Хората, с които работеше, станаха нейно семейство, защото ги виждаше толкова често. Видях как се сближиха и това е хубаво".

Майката на Лила Кейт - сега на 50 години - имаше бурен младежки разцвет, когато цигарата почти постоянно висеше от устните й.

Източник: dailymail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Кейт Мос на 50: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !