Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Всички ученички бяха влюбени в него: Учителка на Ергенът Алек

отпечатай новината

24.02.2024 08:12 | Видян 1731 пъти

Всички ученички бяха влюбени в него: Учителка на Ергенът Алек

Една от най-важните жени в живота на новия ерген Алек Младенов – учителката му от Френската гимназия, госпожа Джемджиева, не спести суперлативите си по адрес на бившия си ученик.

„Като ученик той беше идеален, изключителен, интелигентен, умен, музикален, щедър, чувствителен, успешен. Алек беше подарък за Френската гимназия тези пет години и издигна много имиджа на гимназията“, заяви бившата му преподавателка в Преди обед, предава dir.bg.

Тя разказа, че още с влизането си в гимназията, той още в 8 клас направил самостоятелен концерт, което е било прецедент, тъй като съучениците му обикновено правели това чак в годината на завършването си.

Разбира се, дамата не пропусна да сподели и че ученикът ѝ е бил изключително популярен сред съученичките си, затова и не разбира защо му е да търси любовта в риалити шоу.

„Всички ученички бяха влюбени в него. Това беше проблем в гимназията и извън гимназията. Доколкото аз знам, той нямаше постоянна връзка по това време. Не мога да разбера защо участва в този формат, защото той никога не е имал липса на внимание и любов около себе си. Може би е искал животът му да бъде малко по-интересен“, разказа още учителката.

Тя е убедена, че Алек ще прояви своите типични черти и качества – интелигентност, чувствителност, ще бъде кавалер. Тя се надява, че той ще покаже и музикалните си качества. По отношение на жената, която би могла да го впечатли, бившата му преподавателка е категорична, че тя трябва да бъде чувствителна, интелигентна, красива и да разбира от музика. „Той има нужда от сродна душа, която да чувства неговата музика и да я споделя“, завърши госпожа Джемджиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !