Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

В бой външният вид няма значение, дебелак може да победи и по-нацепен: ММА фенове

отпечатай новината

08.03.2024 12:34 | Видян 324 пъти

В бой външният вид няма значение, дебелак може да победи и по-нацепен: ММА фенове

Един боец в смесените бойни изкуства е пример за това как структурата и формата на тялото няма да бъдат фактор при определянето на победител във физически двубой. Концепцията, че майсторът на смесени бойни изкуства е отличителното и най-важното човешко същество на тази планета, е неразбираема за огромното мнозинство. И в подкрепа на този откъс, множество примери демонстрират защо това е вярно.

Основно поради способността им да доминират над друго човешко същество в най-конвенционалния смисъл, който е да го надвият физически. В последно време, с разрастването на MMA, това стана по-видно.

Хората по света започнаха да обръщат внимание на това колко влиятелни и въздействащи бойни изкуства могат да повлияят на хората и техните ежедневни дейности. Да не говорим за увереността и доверието, които вдъхват у хората, за да се справят с всякакви сложности и заплахи, които възникват в живота, особено физически заплахи.

Наскоро в платформите на социалните мрежи се появи тенденция, която показва, че определен майстор на бойните изкуства може да властва над бодибилдър или някоя друга фитнес батка. Независимо от тяхната телесна структура, форма и размер.

Последният пример включва бившия световен шампион в две категории Даниел Кормие и известния актьор Крис Хемсуърт.

Крис Хемсуърт в ролята си на Тор: Любов и гръмотевици (2022)

Даниел Кормие би разрушил Крис Хемсуърт, казва интернет!

Даниел Кормие

За някой с пълномощията, които Даниел Кормие притежава, американецът със сигурност ще бъде пренебрегнат в ММА общността. Въпреки това, за разлика от възприятието на външния свят, 43-годишният ще бъде приветстван и възхваляван за похвалите и репутацията си.

Бившият шампион в тежка категория наскоро беше използван в меме, което го изобразява в битка срещу Крис Хемсуърт, облечен като героя, който изобразява - бога на гръмотевиците Тор.

Използваните изображения на двойката изобразяват Кормие като дебелия човек, за разлика от Хемсуърт, който е преминал през строг режим, за да реализира звездна физика за филма. И феновете на бойния спорт се погрижиха да споделят мислите си за мемето.

Интересна бележка, която трябва да имате предвид, е, че някои поддръжници се увериха, че е известно, че в бъдеща битка между бившия ММА крал и Тор, героят, изобразен от Хемсуърт, Кормие няма да има шанс.

Честно казано обаче това беше очевидно, като се има предвид, че "Тор Одинсон" на практика е бог. Посланието е, че независимо от външния вид на индивида, майсторът на бойните изкуства винаги ще стои по-гордо в битка без никакви правила поради превъзходните си бойни умения.

Припомняме, че боец като Фьодор Емеляненко например, с тяло на стругар и бирено коремче, побеждаваше всеки път по-масивните и по-добре изглеждащи свои опоненти и то го правеше с гръм и трясък.

Въпреки че целта на посланието е, че не трябва да съдим за книга по корицата, то можеше да бъде предадено по различен начин. Въпреки това мемето в интернет се превърна в историческо.

Време е ММА спортистите да получат уважението, което заслужават.

Не е тайна, че ММА спортистите постоянно са дискредитирани и пренебрегвани по отношение на професията си. В действителност те притежават способността да осакатят всяко човешко същество, независимо как изглеждат.

Макар напоследък да има повишено признание и оценка за техните постижения, това все още няма да им отдаде дължимото за приноса им към спорта.

Източник: thesportrush.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !