Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Щерката на Дейвид Боуи Лекси издаде своя авторска песен и звучи точно като него

отпечатай новината

12.03.2024 11:49 | Видян 357 пъти

Щерката на Дейвид Боуи Лекси издаде своя авторска песен и звучи точно като него

Младата певица е единствената дъщеря на Дейвид Боуи и Иман.



Дъщерята на Дейвид Боуи следва стъпките на известния си баща със собствена кариера на автор на песни.



23-годишната певица Александрия Захра Джоунс, позната от приятелите и семейството като Лекси Джоунс, тихомълком издаде най-новата си песен, чието ефирно звучене напомня за уникалната музика на нейния баща.

Талантливата певица записва песни на страниците си в социалните мрежи от тийнейджърските си години и има над 200 хиляди последователи само на страницата си в Инстаграм.

Все още неназованата песен, публикувана само преди два дни на 9 март, включва текста: „Не съм светец, нито никога съм твърдяла, че съм, аз съм просто частта от теб, която иска да си свободен“ и неговите кадри включват домашно видео на Лекси, наслаждаваща се на разходка с чаша чай като дете.

Последователите на младата певица похвалиха песента в секцията за коментари, като един написа: "УАУ, невероятно!!! Добра работа", а друг постна: "Трябва да издадеш албум с всичките си зашеметяващи песни!"

На 3 януари Лекси написа на страницата си във Фейсбук: „Написах 25 песни през 2023 г. и това ме прави много щастлива. Много песни бяха написани за проекти или други хора, но няколко бяха написани за мен и за мен и това винаги са най-специалното."

Последното издание на песента на Лекси идва само седмици след като 23-годишната разказа за загубата на семейството в мемоари към по-младата си аз.

Дъщерята на Дейвид Боуи написа въздействащо писмо до по-младото си аз, в което изглежда се обърна към въздействието на загубата на баща й върху нейното психично здраве и благополучие.

Смелата публикация, написана за отбелязване на месеца на осведомеността за психичното здраве през януари 2024 г., показа певицата да изследва чувствата си относно ефектите от семейната загуба.

„Моето по-младо, крехко аз бързо започна да губи битката срещу моя химически дисбалансиран мозък, развивайки се по-дълбоко през годините, докато се занимавах с неща, в които никога не съм очаквала да участвам“, започва писмото си Лекси.

„Поставяйки се в ситуации, които допринесоха за вече разпадащата се основа на семейството ми, в крайна сметка доведе до самотна изолация, неочаквани смъртни случаи на любими хора и дори такива, които аз самата почти имах.“

В писмото тя говори за „тежестта на болестта ми“ и моментите, в които е била „насилствена и ядосана личност“ във време, когато „губеше всичко, губеше всички, губеше себе си“.

Тя завършва писмото, като говори за това как се е научила да продължи да се учи от тези чувства.

„Научих се да си прощавам за всичко, което направих, никога не се замислям за миналото си, защото това е нещо, което никога не мога да променя“, каза Лекси.

Родена през 2000 г. Александрия „Лекси“ Джоунс е едно от двете деца на Боуи.

Нейният полубрат е режисьорът на филма Moon и наследник на шала на Снежния човек Дънкан Джоунс, роден в семейството на Боуи и първата му съпруга Анджи през 1971 г.

Източник: smoothradio.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !