Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Петя Силянова не спира да плаче за Иван Иванов

отпечатай новината

13.03.2024 17:08 | Видян 697 пъти

Петя Силянова не спира да плаче за Иван Иванов

Силянова покрусена от мъка по покойния актьор, но няма да слиза от сцената

Вдовицата на актьора Иван Иванов - Петя Силянова, е потънала в скръб, която според нейни колеги буквално не можела да се опише с думи, пише България Днес. В края на януари актрисата загуби съпруга си – кино идола на няколко поколения българи Иван Иванов. Оттогава тя била почернена не само външно заради траура, който за нищо на света не искала да свали, а и заради огромната си душевна болка от кончината на "мъжа на живота си".

Близките на Силянова са разтревожени сериозно за нея, тъй като почти не спирала да плаче от погребението на звездата от "Всичко е любов". Ветеранката на театър "София" отказвала срещи с дългогодишни приятелки и дори разговори по телефона с тях. Не общувала и с колегите си, които разбирали мъката й и дискретно изчаквали скръбта й да се поуталожи. Въпреки това те редовно се осведомявали от синовете й дали има нужда от нещо и с какво биха могли да облекчат състоянието й.



Неточна обаче се оказа информацията, че овдовялата актриса слиза завинаги от сцената. Истината била, че Силянова щяла да пропусне само няколко представления, в които участва, но нямало да се раздели завинаги с театъра. "Петя е потънала в скръб, но е и професионалист до мозъка на костите си. А и тя разбира, че трябва да продължава да играе и в името на паметта на Иван", разказват театрали от тяхното поколение.

Любовта между най-харесвания БГ актьор и неговата бъдеща спътница в живота пламва още когато са студенти във ВИТИЗ. "Бяхме приятели, харесвахме се", доверява Петя Силянова. Официално стават съпруг и съпруга през 1983-та. "Беше една страхотна морска сватба в Созопол, организирана от нашите приятели", спомня си вдовицата на култовия актьор. След колапса на българското кино през 90-те двамата се заселват в селската си къща в Оборище, в която Петя успява да създаде артистичен уют далеч от суетата на големия град за любимия мъж. Синът им Стефан не пое по техния път, но стана много популярен като рапър с прозвището Уош МС. Силянова издава в едно от малобройните си интервюта, че не само тя е ревнувала българския Ален Делон от многобройните му почитателки, но и той. "Но така е във всяко семейство - жената ревнува мъжа, а мъжът - жената", смята вдовицата на покойния кино кумир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !