Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Разкриха специалната диета на принцеса Кейт

отпечатай новината

22.03.2024 11:55 | Видян 304 пъти

Разкриха специалната диета на принцеса Кейт

Принцесата на Уелс е известна с фигурата си на фиданка и ето как я поддържа

В момента се възстановява от коремна операция, 42-годишната Кейт беше изглеждаше щастлива и много здрава в Windsor Farm Shop близо до дома си в кралското имение миналия уикенд. И когато е добре, обичащата спорта майка на три деца се казва, че е голям фен на всичко - от бягане и вдигане на тежести до колоездене до гребане, йога и HIIT.

И тя, и сестра й Пипа Мидълтън са запалени бегачи, а що се отнася до нейната диета, тя има приключенски вкус. Докато повечето деца от 90-те израснаха с копнеж за шунка Billy Bear, Кейт хапваше маслини. Освен това е талантлива готвачка, която обича да прави торти за рожден ден на децата си. „Стана малко традиция да стоя будна до полунощ със смешни количества смес за торта и глазура и правя твърде много“, каза тя. — "Но обичам това."

Що се отнася до ежедневната диета на кралската особа, Кейт избира предимно здравословен избор, но обича и странните лакомства. Ето кратко описание на нейния режим:

Закуска

Смята се, че в опит да получи добра доза хранителни вещества, Кейт се наслаждава на зелен сок, за да започне деня. Говори се, че нейното предпочитано смути за закуска се състои от къдраво зеле, спирулина, матча, спанак, листа от кориандър и боровинки, мощна комбинация от съставки, които карат кожата й да сияе.

Твърди се също, че майката на три деца е пристрастна към купичка овесени ядки като първо нещо, което е пълно с протеини и фибри.

Обяд

Твърди се, че предпочитаният обяд на принцесата е без месо, въпреки че тя не е вегетарианка. Говори се, че пресните и здравословни ястия, на които се наслаждава кралската особа, включват салати от диня, табуле, севиче и гаспачо.

Главният готвач Рагу Деора, който създаде ястия за Кейт и Уилям по време на обиколката им в Индия, направи за двойката зеленчукови кебапчета и къри от леща. „Всичко е вегетарианско, защото ми казаха, че това е, което те предпочитат“, каза той. Кралските особи също са пристрастни към японската храна. „Съпругата ми и аз обичаме суши“, каза Уилям на японския готвач Акира от Japan House London.

Вечеря

Кейт обича подправките, когато става въпрос за вечерните й ястия, като понася повече топлина в къритата си от съпруга си. Кралската особа каза на пакистанския принц Шах Карим Ал Хусейни, че е смекчила подправките в къритата на децата си, въпреки че: „Шарлот се справя доста добре с лютото“.

Вечерята с печено месо е популярен избор, като Уилям обича ястие с печено пиле. Семейството се наслаждава и на италиански ястия, като Кейт каза на служителите в основното училище Lavender в Мидълсекс, че обича да прави домашно приготвена паста със сирене с децата си. Джордж, Шарлот и Луис също обичат много пица. „Направих това с Джордж и Шарлот – правех тесто за пица“, каза кралската особа. „Те го обичат, защото могат да разхвърлят ръцете си.“

Акомпаниментът може да дойде от собствената градина на семейството. „Имаме моркови, боб, цвекло – огромен фаворит“, каза Кейт за своя зеленчуков масив. "Луис наистина обича цвекло."

И когато става дума за следобед, едно от любимите ястия на Кейт се смята за британска класика. „За десерт нейният любим е лепкав тофи пудинг“, разкри главният готвач Роди Варот в Old Boot Inn в Станфорд Дингли, Бъркшир. „Влажен е и гъбест.“

Други закуски

Смята се, че здравата Кейт предпочита плодове, като годжи бери и папая, ако стане ядлива. Тя каза на млад пациент на Great Ormond Street през 2018 г.: „И аз ядях много, много маслини, когато бях малка.“

Принцесата също се радва на лакомствата - през 2014 г. тя беше забелязана да хапва от кофа с пуканки със съпруга си по време на кралска обиколка на Канада.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !