Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от тропиците

отпечатай новината

29.03.2024 10:28 | Видян 332 пъти

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от тропиците

Бритни Спиърс се свърза с природата и се "поплиска" гола в океана по време на скорошното си тропическо бягство на неразкрито за нас място.

42-годишната поп суперзвезда сподели редица видеоклипове и снимки от ваканцията си, включително една снимка, на която е напълно гола, с флорални емотикони, покриващи интимните й зони.

С пясък, полепнал по кожата й, и русата й коса, падаща на каскада по раменете й, майката на две деца се плискаше радостно във водата.

Тя също така сподели текстова публикация с няколко слайда за ваканцията си, разкривайки, че любимата й част от нея е била „гола във водата“.

На друго място в публикацията звездата – която беше освободена от 13-годишното си консерваторство през 2021 г. – призна, че иска да бъде открита за борбите си, но се страхува, че това, което има да каже, ще бъде „твърде обидно“, за да го сподели онлайн.

В дълга публикация хитмейкърът на Toxic сподели дълъг преглед на ваканцията, но изглежда неусетно загатна някои предизвикателства.

„Има много други неща, които се случиха по време на това пътуване, които също не споделям“, написа тя.

"Нищо не е такова, каквото изглежда понякога!!! Представям, че всичко е напълно перфектно, но повярвайте ми, аз също съм минала през нещо и бих споделила тези борби, но те са твърде обидни за споделяне."

Тя продължи: „Това може да направи някои хора изключително тъжни и честно казано, не мога да направя нищо по въпроса, така че просто знайте, че животът ми не е толкова перфектен, колкото изглежда... и помнете, мои красиви приятели, че не сте сами.“

Звездата не уточни какви са проблемите й.

Тя озаглави своя текстов пост „Резюме на моето пътуване“, като написа на първия слайд: "Ходенето на фитнес никога не е това, което изглежда!!! Казвам, че ще се натоваря.... Но винаги ходя 20 минути, правя 100 клека и си тръгвам!!!"

Тя продължи: "Да карам велосипеди с моя приятел изглеждаше страхотна идея... но отидох твърде далеч и се изгубих!!! Когато се върнах отидох да играя тенис!!!! Мислех, че съм загубила телефона си, но беше под стълба!!! Знам, че много хора ми се подиграват, защото използвам пръстеновидна лампа... но ми харесва да я използвам, ТАКА ЧЕ си купих 3 нови бански костюма за това пътуване!!! Само един наистина резонира с мен!!!"

"Любимата ми част от пътуването ми е като съм гола във водата!!! Видях два рака да се разхождат с черупки на гърбовете!!! Приятелят ми вдигна една и аз изкрещях!!! Единствените риби, които видях, бяха изключително малки... докато чистите малки рибки плуваха с тях в плиткия край!!!"

В мемоарите си The Woman In Me, издадени през октомври 2023 г., тя говори за негодуванието си към баща си, 71, след като той беше назначен за законен настойник на нейното дело през 2008 г.

Тя твърди, че Джейми често критикувал външния й вид и я подложил на „строга диета“, състояща се от пиле и консервирани зеленчуци в продължение на две години.

Тя също така говори за травмата от аборта на 19 години, защото бившият й приятел Джъстин Тимбърлейк - с когото се срещаше от 1999 до 2002 г. - "не беше доволен от бременността".

Тя обясни как е била оставена да „плаче и ридае“, след като е избрала да се подложи на процедурата у дома в отчаян опит да запази аборта в пълна тайна от обществеността и собственото си семейство.

Бритни също се справяше с развода си със Сам Асгари, 30. Певицата и актьорът се разделиха след една година брак през август 2023 г.

Източник: DailyMail

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !