Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Виена празнува Цветана Манева

отпечатай новината

04.04.2024 11:19 | Видян 249 пъти

Виена празнува Цветана Манева

Спектакълът „Честит рожден ден, Цветана“ създаден специално за осемдесетгодишния юбилей на изключителната актриса Цветана Манева ще гостува във Виена. Там голямата актриса ще бъде на сцената и ще празнува заедно с любимите си колеги Александър Сано, Петър Антонов, Силвия Петкова и драматургът Яна Борисова, както и с всички нейни почитатели, които живеят във Виена.

Идеята на спектакълът е да събере актрисата заедно с част от нейните колеги, с които тя играе заедно в спектакъла „за любовта…“ който през последната година се превърна в културен феномен. Това са изключително талантливи артисти, които респектират, вдъхновяват и вълнуват, с огромния си талант и всичко под звуците на театралната музика на маестро Милен Кукошаров.

„Честит рожден ден, Цветана“ е уникално театрално-музикално преживяване, което ще събере на една сцена различни актьори, които ще играят в чест на една от най-големите актриси на България. Един изумително смешен и покъртително откровен спектакъл за рождените дни, щастието, вълнението, копнежите и всичко, което никога не посмяваме да изричаме, но страшно много ни вълнува.

Създателите на „Честит рожден ден, Цветана“ са творците, с които Цветана Манева работи ексклузивно през последните години. Това са: драматургът Яна Борисова, режисьорът Димитър Коцев – Шошо и продуцентът Катя Костова. Това са авторите на едни от най-успешните и награждавани сценични произведения, сред които: „На живо“ (Аскеер 2022), „Място, наречено Другаде“ (Икар 2023, Аскеер 2023), „С гръб към залеза“, „за любовта…“, „Нощните Рицари“, „Ако извикаш нощем с всичка сила“ и др.

Билети за представлението във Виена на този адрес: www.arttheaterberlin.com

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !