Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Синът на Гуинет Полтроу прилича повече на Крис Мартин, отколкото самият Крис Мартин: Фенове

отпечатай новината

10.04.2024 11:20 | Видян 489 пъти

Синът на Гуинет Полтроу прилича повече на Крис Мартин, отколкото самият Крис Мартин: Фенове

Гуинет Полтроу празнува 18-ия рожден ден на сина си Моузес.

Звездата от Shallow Hal, 51, сподели красива снимка на тийнейджъра в Инстаграм и я подписа с любов.

На изображението Моузес има удивителна прилика с баща си, рокаджията от Coldplay Крис Мартин, 47.

„Честит ти 18-ти рожден ден, сине мой. Толкова се гордея с това кой си. Обичам твоята чувствителност, блясък и тих хумор“, написа Гуинет, която прекара пролетната ваканция с децата си в Нешвил.

„Възхищавам се колко дълбоко навлизаш в области, които те интересуват, ставайки експерт по синтезатори от 80-те и Френската нова вълна“, започна тя.

"Харесва ми колко много обичаш хората, които обичаш, но и колко си вътрешен. Има толкова прекрасен свят от идеи и хармонии в тази твоя красива глава" — продължи тя.

"Невероятно се гордея с човека, който си днес, когато прекрачваш прага на зрелостта. Обичам те повече от думите, @mosesmartin. ти направо ме убиваш. ❤️Мама."

Феновете веднага скочиха в секцията за коментари, за да сравнят Моузес с изпълнителя на Green Eyes.

„Той прилича повече на Крис от сами Крис“, пошегува се един човек.

'Еха! Моузес е плюещият образ на Крис“, иронизира друг, докато трети коментира: „Мини Крис ❤“.

Гордата майка и двете й деца прекараха пролетната ваканция в Нешвил, където бяха заснети да разглеждат местните забележителности и да се наслаждават на пица.

„Великденски уикенд в Нешвил“, написа актрисата от „Влюбеният Шекспир“ към кадъра, добавяйки емоджи на зайче и две емоджи на розови сърца.

Моузес се отправя към колеж през есента и звездата от Железния човек разказа за „предстоящата мъка“, която изпитва, защото се е превърнала в празно гнездо.

„Ще бъде интересно да видим как се променя сутрешната рутина без деца в къщата“, каза тя пред The Sunday Times миналия месец.

„Бях толкова дефинирана и толкова изпълнена от майчинството. Беше някак централно... беше като централен вид... Дори не знам как да го формулирам!', каза тя.

„Наблюдавам много мои приятели, които имат деца, които са отишли в колеж. Вашето дете... то се променя. И знаете, те се прибират често вкъщи и всички тези неща, но не е съвсем същото като да живеете под един покрив през всичките дни на годината. Така че просто се опитвам да бъда отворена към това какво означава“, обясни тя.

Източник: DailyMail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !