Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Бг дуо открива концерта на португалската певица MARO със специален акустичен сет

отпечатай новината

11.04.2024 10:25 | Видян 285 пъти

Бг дуо открива концерта на португалската певица MARO със специален акустичен сет

На 27-ми април, в SOFIA LIVE CLUB, дебютиралото миналата година и бързо набиращо популярност дуо Woomb, ще открие концерта на португалската певица MARO със специален акустичен сет.

Португалската изпълнителка, пристига за своя първи концерт в България, по покана на SOFIA LIVE FESTIVAL.Талантлива певица, мултиинструменталист, продуцент и текстописец от Лисабон, обещава да ни донесе едно незабравимо изживяване от звук и емоция.

MARO записа и специална покана за българската публика, в която споделя, че това е прощалното ѝ турне заедно с триото, с което концертира в момента, което прави гостуването ѝ още по-специално и определено не е за изпускане.

Магичната музика на базираното между Лондон и София дуо Woomb, успя в рамките на година да достигне не само до многобройна родна аудитория, но прекрачи границите на родината и първият им сингъл - "Last Rays" прозвуча в ефира на Sirius XM и гръцкото OFF Radio. Дебютът им на голяма сцена пък бе на миналогодишното издание на SOFIA LIVE FESTIVAL.

За участието си преди MARO, Христо Йорданов и Георги Линев подготвят ексклузивен акустичен сет, който за първи път ще представят пред публика.

Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 50 лв. В деня и на място цената ще 60лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !