Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Ивана на Благо Джизъса бременна

отпечатай новината

11.04.2024 10:37 | Видян 667 пъти

Ивана на Благо Джизъса бременна

С пето дете ще се сдобие Благо Георгиев, като ще направи рапъра Ванко 1 дядо! Според близки източници, цитирани от Intrigi.bg, половинката на Джизъса Ивана Главчева е бременна и вече усърдно прикрива наедрялото си коремче.

В светските среди вече упорито се носел слуха, че Благо ще става татко за пети път, а близки до Ивана нито отхвърлят, нито потвърждават благата вест. „И да е бременна, няма да разберете скоро. Ивана е много суеверна“, коментират от обкръжението й.

Бърза проверка в Инстаграм профила й също не отхвърля вероятността да е бременна. Щерката на Ванко 1 все по-рядко публикува снимки в социалната мрежа. Само допреди няколко месеца Ивана заливаше Инстаграм пространството със сторита. Освен това прави впечатление, че красавицата доста подозрително прикрива коремчето си на последните снимки – я е облякла широки дрехи, я е скрила тази област.

На никое от скорошните си фотоси Ивана не показва стройната й стегната си фигура – нещо, с което преди не спираше да се хвали и афишира.

За самия Благо идеята да направи бебе на половинката си никога не е била чужда. Той има две деца от първата си жена – Христина, едно момченце от Есмер Омерова, с което се сдоби година след сватбата, и един син от Златка Райкова, който вече е на 5 години.

Така и не успя обаче да забремени последната си съпруга – Полина, с която сключи брак преди 2 години. Малко след развода Джизъса и Ивана се събраха и още тогава ексфутболистът не отхвърляше идеята за бебе. „В сериозни отношения сме. Не знаем дали ще се стигне до бебета и сватби, защото това е Божа работа“, сподели тогава Благо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !