Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Шеф под прикритие се завръща с нови епизоди

отпечатай новината

11.04.2024 11:02 | Видян 180 пъти

Шеф под прикритие се завръща с нови епизоди

„Шеф под прикритие“ ще изненада зрителите с нови епизоди и вълнуващи истории всеки петък от 22:00 ч. по NOVA. Амбициозни български мениджъри ще напуснат комфорта на своите офиси, за да се изправят с реалните проблеми и предизвикателства в бизнеса. Напълно дегизирани, те ще започнат работа от най-ниското ниво в собствените си компании, за да придобият реален поглед върху състоянието на бизнеса си и отношението на служителите към него.

Този петък в „Шеф под прикритие“ в предизвикателството се впуска Марио Иванов - изпълнителен директор на веригата „Нечовешки магазини Д-р Стефанов“. За компанията на опитния мениджър периодът е от ключово значение, тъй като фирмата е в процес на сливане с голяма корпоративна международна структура. За да провери как се справят служителите с бизнес прехода, Марио Иванов ще влезе в образа на Алекс – нов служител, който преминава обучение в зоомагазините на компанията.

В първия си ден в новата роля, шефът под прикритие ще се запознае с опитен служител, който не само ще му разкрие част от тънкостите в занаята, но и ще сподели с него каква е мотивацията му да работи. Втория си ден Марио Иванов ще прекара с нов консултант в един от магазините на веригата, от чиито умения ще остане впечатлен. Изпълнителният директор ще посети и един от най-големите приюти за животни в страната. В третия ден от приключението му мениджърът ще влезе в магазин, чието ребрандиране предстои. Какво ще открие там и какъв емоционален разказ ще чуе?

Как шефът под прикритие Марио Иванов ще промени мнението си и ще оцени хората, с които работи – гледайте този петък вечер, точно в 22.00 часа по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !