Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

НЕ! Jump на левия бряг: забранено за софиянци

отпечатай новината

11.04.2024 12:33 | Видян 241 пъти

НЕ! Jump на левия бряг: забранено за софиянци

Jump By The River или Джъмпа, както му викат местните, е характерно заведение в Пловдив на левия бряг на Марица, който няма нищо общо с левия бряг на Париж, но си остава ляв бряг. Най-хубавото му е малката тераса над реката, точно там, където тя в пълноводието си в момента образува бързеи, а не прилича на блато, както в останалата си част. В слънчевия уикенд, когато за пореден път посетихме този иначе нелош ресторант, едва ли бихме измислили по-добро място да седнем.

Е, седнахме, но десетина минути останахме невидими за персонала, който чудесно видя накъде отиваме. Трябваше сами да го потърсим, за да ни се обясни троснато, че не сервирал навън, само вътре. Логика: соц.Балкантурист.

Приехме злочестата съдба, но каква беше изненадата ни, когато на нашата маса на открито над реката седна местна жена, на която бързо и чевръсто беше сервирано.

Значи излиза, че тук е забранено за софиянци.

Друг път ще ви обясняваме странното име - в превод "скок" на английски, само да подсетим съдържателите, че скоковете в живота не са само нагоре, а в такива едни случаи са и рязко надолу. Друг път ще разказваме повече по темата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !