Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Не подава оставка каращият пил съветник от ПП в София

отпечатай новината

11.04.2024 12:42 | Видян 627 пъти

Не подава оставка каращият пил съветник от ПП в София

Въпреки всички клетви на кмета на София, лидера на групата на ППДБСС и пълното мълчание на излъчилите го за съветник Лена Бориславова, Н. Денков и Кирил Петков, хванатият за причиняване на катастрофа, каращ пил Благовест Георгиев не просто остава общински съветник в столичния парламент, но и баш в Комисията по пътна безопасност и транспорт. Той дори не е подал оставка от поста. И ще си чака тройно вдигнатата от новата общинска власт заплата - 6000 лв. за две явявания по 3-4 часа месечно.

Макар и юрист, а в момента член на Комисията по пътна безопасност на столичния парламент, Благовест Георгиев, който предизвика пиян зад волана катастрофа в София в петък вечер на бул. Драган Цанков, за трети път е хванат в прегазване на Закона за движение по пътищата и по всички правила би трябвало да се озове на топло. Нова телевизия припомни, че той първо е отказал дрегер след катастрофа през 2007 г., а през 2017 г., когато отново причинява инцидент, в кръвта му са открити 0,8 промила алкохол, което е незаконно и му е отнета книжката, наложена му е 700 лв.глоба.

Не става ясно защо той се е държал не особено редно с органите на реда, а според някои източници им е отправял и закани, явно осланйки се на друг виден кадър на ПП - главния секретар на МВР, уличен с фотофакти в близки познанства с известни трафиканти? Не е ясно също, след като има рецидив, защо не е арестуван? Заради явната близост с премиера Денков, която личи от снимката ли?

И още: С кой акъл и с какви очи Лена Бориславова е наложила такъв човек не просто за съветник в София на ПП, но и за член точно на комисията по пътна безопаност и транспорт, след като е известно каква блюстителка е на морала и как се възмущава от прегрешенията на други?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !