Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Отиде си О Джей Симпсън, Кейтлин Дженър отпразнува смъртта му

отпечатай новината

12.04.2024 10:51 | Видян 640 пъти

Отиде си О Джей Симпсън, Кейтлин Дженър отпразнува смъртта му

Кейтлин Дженър отпразнува днес смъртта на О Джей Симпсън, туитвайки "Добро избавление" в отговор на смъртта на футболната звезда на 76-годишна възраст. Тридесет години след неговия „процес на века“ разкъса семейство Кардашиян.

74-годишната Дженър беше омъжена за Крис Дженър, когато най-добрата й приятелка Никол Браун, бившата съпруга на О Джей, беше брутално убита с Рон Голдман в Лос Анджелис през юни 1994 г.

Никол и О Джей бяха разведени от две години, но все още бяха на почивка с децата си и Кардашиян-Дженър.

Прокурорите казаха по време на процеса, че О Джей е убил Никол и Голдман в ярост от ревност, описвайки го като „обсебен бивш“, който чувства, че щом той не може да я има, никой не може.

Бившият съпруг на Крис, Робърт Кардашиян, продължи да представлява OJ на процеса за убийството му - решение, което преследваше семейството от десетилетия.

О Джей беше сензационно оправдан за убийството, въпреки планината от доказателства срещу него и абсолютната вяра сред приятелите на Никол, че той е отговорен за смъртта им.

В автобиографията на Кейтлин, The Secrets Of My Life, тя даде язвителна оценка на бившата звезда от NFL.

„Той беше най-нарцистичният, егоцентричен, най-нуждаещият се човек в света на спорта, който някога съм виждала, и бях виждала много от тях“, написа тя.

Децата на О Джей и Никол, Сидни и Джъстин, тепърва ще говорят поотделно.

В туит в акаунта X на OJ се казва, че той е починал „заобиколен от семейството“.

Двете му други деца от предишен брак остават близки с него до смъртта му. Той имаше трето дете, Арън, от първата си съпруга Маргьорит, но Арен почина малко преди втория си рожден ден в басейн, удавяйки се.

Семейството на Никол Браун все още не е говорило публично за смъртта на О Джей, но бащата на Рон Голдман днес каза, че смъртта на Симпсън „не е голяма загуба“.

„Единственото нещо, което трябва да кажа днес е, че това е още едно напомняне за загубата на моя син Рон“, каза Фред пред DailyMail.com.

„Това е още едно напомняне за убийството на сина ми и напомняне за годините, през които Рон ни липсваше.

„Смъртта му е напомняне, че Рон и Никол са били убити от него. Няма да реагирам на мислите си за неговата смърт.

Той завърши: „Нямам какво да кажа за него. Отговорът ми няма да бъде за смъртта на О Джей, а за загубата на живота на сина ми от него.

'Благодаря за обаждането. Това е единственото нещо, което имам да кажа.

Робърт Кардашиян служи като един от защитниците на О Джей по време на процеса за убийството на Симпсън за смъртта на Браун и нейния приятел Рон Голдман през 1994 г.

Колега попита Дженър дали му е трудно да гледа процеса на О Джей.

„Беше изключително труден момент“, каза Дженър. „Никол беше най-добрата приятелка на Крис. Беше от дълго време.

„Бях в къщата на Никол два дни преди убийството“, продължи Дженър.

Очевидно той го е направил и му се е разминало, а в един момент дори е казал на Никол: „Ще те убия и ще се измъкна, защото аз съм О Джей Симпсън.

„И Никол предаде това на Крис в един момент и за съжаление беше права.“

Кейтлин добави: „Бяхме в съда. Гледаме какво става в другата стая и дори след присъдата за невинен, първото нещо, което Крис се обърна към мен и каза: „Трябваше да послушаме Никол. Тя беше права от самото начало.“

Симпсън беше счетен за отговорен за смъртта през 1997 г. в гражданско дело, заведено от семействата на двете жертви.

През 2008 г. Симпсън беше осъден за участието си във въоръжения грабеж и отвличането на двама търговци на спортни сувенири в Лас Вегас. Той беше освободен от затвора през 2017 г., след като излежа девет години.

Кейтлин пише в автобиографията си от 2017 г. „Тайните на моя живот“, че не харесва актьора от „Гол пистолет“.

„И двамата сме излезли от един и същ свят на мъжкия спортист с всичките му стереотипи и поведенчески очаквания, тип идентичност, която започвам да наричам пол мъжки спортист“, пише бившият олимпиец.

„Борих се срещу това заради моите проблеми и екстремния дискомфорт в този свят и неговото постоянно обективизиране на жените и безкрайното хвалене за прецакване до точката, в която трябваше да се чудиш какво наистина крият тези момчета.

„Ой Джей беше на напълно противоположната страна на спектъра като мен – жените като бонбони за очи и секс играчки, физически насилствен, когато не постигна своето или почувства, че му се противопоставят, шумният живот на партито навсякъде и по всяко време, така много други спортисти.

Кейтлин добави: „Ако се погледнах в огледалото и се отвратих от себе си, погледнах О Джей и видях чудовище от мъжки спортист.

„Чудя се дали това е допринесло за чувствата ми на неудобство около него, дори ако той въплъщаваше архетип, който хората очакваха от мен.

„Имаше и други фактори, допринасящи за моята неприязън към него: той беше най-нарцистичният, егоцентричен, най-нуждаещият се човек в света на спорта, който някога съм виждал и бях виждал много от тях.“

Дженър също каза през 2016 г., че е отказала да гледа сериала на FX American Crime Story: The People v O.J. Симпсън.

Тя каза на E! Новини по това време: „Не съм го гледал. За съжаление го преживях. Няма нужда да навявате болезнени спомени.

През 2015 г. Крис говори за Никол и О Джей в предаването на LMN The Secret Tapes of the O.J. Случай: Неразказаната история.

„В края на живота на Никол, мисля, че тя най-накрая беше на място, където знаеше, че трябва да бъде по-гласна с това, което се случваше и беше в беда“, каза Дженър пред LMN.

„Единственото нещо, което тя щеше да каже на всички ни, когато, знаете, стигна до това ниво, беше: „Той ще ме убие и ще му се размине.“

Майката на Кортни, Ким, Клои, Роб, Кендъл и Кайли добави: „Винаги ще се чувствам виновна, че не обърнах повече внимание и не казах, когато мислех, че нещо не е наред, или я попитах още: „Ти ли искаш ли да говорим за това?", каза Дженър.

Крис Дженър беше в съда за процеса, който приключи на 3 октомври 1995 г., докато тя седеше до бившия Робърт, с когото се беше развела през 1989 г.

Тя също трябваше да чуе полицейско обаждане, изиграно като доказателство, от Никол октомври преди смъртта си.

Никол каза по време на обаждането, че О Джей „полудява“ и „ще ме набие на дяволите“, каза Дженър.

„Гласът й, умоляващ някой да дойде в къщата й, защото тя си мислеше, че той ще я набие, знаете ли, мисля, че това беше толкова шокиращо за мен, защото никога преди не бях чувала това, “, каза иконата на телевизионното риалити.

Това се случва, след като сестрата на Крис Карън Хотън почина на 65-годишна възраст на 18 март.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !