Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Щерката на Чарли Шийн си направи OnlyFans

отпечатай новината

12.04.2024 11:11 | Видян 419 пъти

Щерката на Чарли Шийн си направи OnlyFans

Най-голямата дъщеря на Чарли Шийн и Дениз Ричардс, 20-годишната Сами Шийн, рекламира своя нов OnlyFans профил в Инстаграм.

Брюнетката красавица — която преди се наричаше „секс работник“ – се съблече до оскъден розов сутиен и прашки за снимка в спалнята си.

Тя се беше проснала в леглото си върху розово пухкаво одеяло и изплези език към камерата.

Тя таксува абонатите $75 за пакет от недвусмислени видеоклипове и снимки, на които симулира сексуални актове под душа.

По-голямата част от създателите на OnlyFans са секс работници, които създават материали за NSFW, но платформата предлага и съдържание от музиканти и професионалисти по физическа подготовка.

Сами издигна кариерата си в OnlyFans на следващото ниво, като издаде първото си „съвместно момче/момиче“ миналия месец.

Тя е показана в компромисна поза, напълно гола, с нейния звезден приятел Ейдън Дейвид, позициониран зад нея.

„Сътрудничеството, което чакахте, отпада този вторник ;), написа тя в X (бивш Twitter), имайки предвид съвместното изрично видео с нейния приятел, който е три години по-възрастен от нея.

По-късно тя написа в историята си, „само искам да поясня, че моето B/G сътрудничество НЕ се състои от никакви s3x ленти. Не знам откъде хората получават тази информация, но е грешна!!! просто не искам подчинени да ми се сърдят за фалшива реклама.

Баща й Чарли първоначално се противопоставяше на това, което тя прави.

В изявление за E! Новини, звездата от „Двама мъже и половина“ беше изразил: „Не одобрявам това, но тъй като не мога да го предотвратя, я призовах да бъде стилна, креативна и да не жертва почтеността си.“ Парадокс ли е, че точно Чарли Шийн ги казва тези неща? Моралист!? Не, по-скоро тук действат безспорните закони на живота: Каквото даваш, това и получаваш и Каквото си посееш, това и ще жънеш. Или по-просто казано, беше време Чичо Чарли да бъде замерян с неговите камъни по неговата глава.

След това добави: „Сега тя е на 18 години и живее с майка си. Това не се случи под моя покрив.

По-късно Дениз отговори на изявлението на бившия си съпруг и също така информира изданието: „Сами е на 18 години и това решение не се основава на това в чия къща живее.

„Всичко, което мога да направя като родител, е да я напътствам и да се доверя на нейната преценка, но тя сама прави своя избор.“

Сами със сестра си Лола, 18, баща си Чарли Шийн, 58, и майка си Дениз Ричардс, 53

Въпреки това, малко след това, възгледът на Чарли за ситуацията се промени, след като Ричардс „освети различни важни точки, които в бързината пренебрегнах и отхвърлих.

„Сега повече от всякога е важно Сами да има обединен родителски фронт, на който да разчита, докато се впуска в това ново приключение. От този момент нататък тя ще го има в изобилие.

Актрисата от Wild Things също предприе стъпка, за да създаде собствен акаунт в OnlyFans, за да покаже още повече подкрепата си за Сами.

А в края на миналата година през ноември Сами разкри, че успешно се е подложила на операция за уголемяване на гърдите.

Тя призна, че винаги е искала „да има големи цици като майка ми“.

Тя често показва резултатите си в Инстаграм с надеждата да привлече хора към своя OnlyFans.

Съвсем наскоро Сами изуми своите 163 000 последователи, като моделира с оскъдни бикини по време на нощно плуване с приятеля си Ейдън Дейвид, 23.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !