Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Ето жестокия начин, по който наричали принц Хари като малък

отпечатай новината

12.04.2024 11:39 | Видян 739 пъти

Ето жестокия начин, по който наричали принц Хари като малък

Жестокият прякор, даден на принц Хари като бебе, винаги е бил негодуван от херцога на Съсекс - и се превърна в "основната тема" на неговите бомбени мемоари, в които той изрази разочарованието си.

Прякорът се появи отново, след като Mirror съобщава, че Хари разкри кой го е прозвил „резервен“ след раждането му. Наскоро преразгледан откъс от мемоарите му показва, че баща му, принц Чарлз, е този, който пръв е измислил термина.

И това беше вестник Guardian, който подчерта дългогодишното негодувание на Хари срещу псевдонима му и как той мотивира "разочарованието" в мемоарите му. Вестникът посочва: „Негодуванието на Хари от това, че е „резервният“ е основната тема на книгата му, чрез глави за детството му, обучението му в училище, кариерата му като кралски член и в британската армия, връзката му с родителите и брат му, и живота му с Меган през ухажването, сватбата и брака, до техния собствен опит на родителство."

Доста пренебрежителният прякор на Чарлз за втория му син е вдъхновен, когато покойната принцеса Даяна роди Хари. Говори се, че тогавашният й съпруг Чарлз й отговорил: „Прекрасно! Сега ми даде наследник и резервен – работата ми е свършена.“

Други новини сочат, че първото посещение на принц Хари след завръщането му в Англия през май ще бъде при баща му, принц Чарлз, който беше диагностициран с рак по-рано тази година.

Херцогът на Съсекс не се срамува от желанието си да поправи връзката им и вътрешен човек от кралския кръг твърди, че Хари ще отиде директно да посети болния си баща веднага след кацането. Пристигайки от резиденцията си в Калифорния за благотворителния си ангажимент за Invictus Games, той се казва, че иска да извлече максимума от посещението си, като прекарва време със семейството.

Ексклузивен източник каза на The Mirror: „Първият приоритет на Хари, когато идва в Англия, е да види болния си баща. Той е доста съсредоточен върху това. Това ще бъде първото му пристанище, когато слезе от самолета, за да се опита да похарчи колкото се може повече време с крал Чарлз, за да могат да градят мостове и да се наслаждават на компанията си както преди.

„Хари знае, че ще бъде неудобно, но е време да оставим гордостта и различията настрана. Той идва за благотворителната си дейност, която е толкова важна за него, така че ще съгласува графика си по съответния начин, но да види баща си ще дойде първо. Той иска семейството да се върне както преди и ще положи допълнителни усилия и с брат си Уилс, колкото и трудно да е сега, Хари също иска от всякога да знаят, че той е там за тях."

Последният път, когато Хари беше в страната, имаше кратка 30-минутна среща с баща си, който беше на ръба да започне лечение на рак. Въпреки краткото посещение, Хари беше благодарен само за възможността да го види.

Съобщава се, че принц Уилям и Кейт Мидълтън се стремят да поправят мостовете с принц Хари и Меган Маркъл, казва вътрешен човек. Обтегнатите отношения на херцога и херцогинята на Съсекс с кралското семейство, особено с херцога и херцогинята на Кеймбридж, са добре документирани.

Кралският коментатор Том Куин смята, че докато Уилям и Кейт полагат усилия за помирение, Меган все още не е готова да продължи напред. В ексклузивен чат с Mirror, Куин сподели: „Има промяна тук след болестта на Кейт. Хари и Меган наистина смятат, че трябва да протегнат маслинова клонка, но чувството на оплакване на Меган все още пречи да се случи нещо наистина смислено. Болестта често носи враждуващите членове на семейството заедно и имаше надежди в двореца Кенсингтън, че болестта на Кейт може да го направи, но подкрепя съпругата си напълно и докато тя не почувства, че кралското семейство е било достатъчно добро към нея и се е извинило сладко. минало - това няма да се случи."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !