Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Най-богатата индийка със 169 коли и 600 души персонал

отпечатай новината

15.04.2024 11:34 | Видян 1346 пъти

Най-богатата индийка със 169 коли и 600 души персонал

Нита Амбани е съпруга на най-богатия индиец в света Мукеш Амбани, милиардер и собственик на най-успешните компании в Индия Reliance Industries.

Богатството им се оценява на 8 милиарда евро, а най-богатата индийка е известна с охолния си начин на живот с неизчерпаем списък от луксозни прищевки. В гаража й има 169 коли, а персоналът й наброява цели 600 души, включително готвачи, хигиенисти, сервитьори и фитнес инструктори.

Едно от най-богатите семейства в света живее в резиденцията Antilia в Мумбай, най-скъпия „жилищен блок“ в света на стойност 1 милиард долара, който се състои от 27 етажа с множество развлекателни съоръжения като кино, спа център, храм, бални зали и стаи, обособени към колите. Членовете на семейството релаксират под душ от изкуствен сняг, охранявани са от гардове, която разполагат със собствени отделни жилищни единици.

Нита, която иначе е учителка и интериорен дизайнер, обича да харчи пари за луксозни вещи и има изискан вкус към чантите. Тя пръсна 350 000 евро за чанта „Hermes“, а веднъж дори поръча 25 000 златни съдове.

Тя подари на съпруга си луксозен „Майбах 62“, а милиардерът й подари самолет на стойност 60 милиона долара.

Тази 59-годишна индийка обикновено се появява на обществени места в традиционни дрехи, но Cartier, Bulgari и Gucci са едни от любимите й модни марки. Тя е известна със своята щедрост и основа училище и болница в Мумбай, а двойката дари 68 милиона евро за помощ по време на пандемията.

Най-богатата индийска двойка е женена от 37 години и има 3 деца – двама сина и една дъщеря, които са възпитавани по много строг начин, спазвайки строги правила. Нита настоява децата да се отглеждат в скромни условия и през цялото време на израстването им дават малко джобни пари, трябва да се возят в градския транспорт и да имат строги ограничения за излизане.

Източник: newsbul.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !