Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Джони Деп и Тери Гилиъм заедно на премиера на филма Жан дю Бари

отпечатай новината

16.04.2024 11:13 | Видян 245 пъти

Джони Деп и Тери Гилиъм заедно на премиера на филма Жан дю Бари

Холивудският актьор Джони Деп се събра отново с режисьора Тери Гилиъм за британската премиера на първия си игрален филм след приключването на делото му за клевета срещу бившата му партньорка Амбър Хърд.

Историческата драма Жан дю Бари, в която 60-годишният Деп играе крал Луи XV, получи седемминутни овации при премиерата си на филмовия фестивал в Кан през май 2023 г.

Филмът проследява живота на Жана, изиграна от френската актриса Майуен льо Беско, жена от работническата класа, която използва своята интелигентност и привлекателност, за да се изкачи в социалната йерархия, като в крайна сметка попада в радара на крал Луи XV.

Проектът е първата голяма екранна изява на Деп след шумното му дело за клевета с бившата му съпруга Хърд.

Деп съди бившата си партньорка за статия от 2018 г., която тя написа за The Washington Post за преживяванията си като жертва на домашно насилие, за което неговите адвокати казаха, че го обвинява лъжливо, че е насилник.

В понеделник вечер номинираният за Оскар актьор се събра отново с 83-годишния Гилиъм, който режисира Страх и омраза в Лас Вегас (1998), където Деп играе ролята на главния герой Раул Дюк.

Актьорът от Карибски пирати се вижда как поздравява и прегръща Гилиъм във видео, публикувано в акаунта X на американското издание Deadline.

В клипа Деп шеговито представя Гилиъм на фотографите и видеооператори, събрани около режисьора Тим Бъртън, с когото Деп е работил по филми, включително Едуард Ножиците (1990) и Суини Тод (2007).

Гилиъм, който е известен с това, че е част от оригиналния екип на Монти Пайтън, също режисьор на Деп във филма му от 2009 г. Сделката на доктор Парнасъс.

Снимка: Иън Уест

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !