Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Тарантино слуша новата песен на Тома Белези

отпечатай новината

18.04.2024 15:40 | Видян 343 пъти

Тарантино слуша новата песен на Тома Белези

Качествена българска музика с напълно ново звучене - това са Белези, които рокаджията Toma оставя по феновете си с новата си песен. Сингъл, носещ в себе си типичните кънтри и блус мелодии, повлияни от Запада, изтъкани от мистерия, загадка и вълнение.

Звученето, което поражда хиляди емоции, е и причината един от авторите на парчето - Николай Бакалов - да се свърже с неговия ментор Гари Буржоа (аудио виртуоз, работил с огромни имена като Боб Дилън и Джанис Джоплин) и да му изпрати трака. Гари така се впечатлява от Белези, че решава да пусне песента на не кой да е, а самия Куентин Тарантино, който може би вече мисли върху това как точно да внедри българското парче в предстоящата му продукция.

Задачата за създаването на видеоклипа е поверена на Hustlegram Entertainment Agency и отново е по идея на талантливия режисьор Стефан Павлов. Сюжетната линия разказва за перипетиите на любовта, за абсолютната ѝ сила, благодарение на която всички препятствия са преодолими. Девойката, която си партнира с Toma, е Емили Влайкова - многократен шампион по спортни танци, а в клипа участва и Калоян Желев - български актьор отличен с Икар в категория Дебют през 2024 година.

Музиката и аранжиментът са създадени от Георги Янев, заедно с Toma и Николай Балаков, като текстът е творение на Румен Гайдев - Гаро.

Белези излиза днес, 18/04, в 18:00 часа в официалния YouTube канал на Toma Band. Издава се от MUZE Music.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !