Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Връзката на Том Круз и дъщеря му се разпадна окончателно

отпечатай новината

19.04.2024 15:44 | Видян 802 пъти

Връзката на Том Круз и дъщеря му се разпадна окончателно

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма част от последните 12 години, живеейки в сянката на неистови спекулации относно позорно разбитата й връзка с известния й баща сциентолог - и докато прави първите си стъпки в зряла възраст, изглежда, че най-накрая е готова за да отговори веднъж завинаги на въпроса за нейното бъдеще със звездата от Top Gun.

Вчера тийнейджърката отбележи своя важен 18-ти рожден ден без баща си Том, на 61 години, който е почти изгонен от живота на най-малкото си дете в продължение на много години - горчив разрив, който произтича до голяма степен от решението на Кейти и Сури да прекъснат връзките си с неговата противоречива сциентологична вяра.

Клинът, който първоначално беше забит между баща и дете по време на развода му през 2012 г., оттогава се превърна в здрава като скала стена - такава, която Сури няма планове някога да разруши, DailyMail.com вече може да разкрие.

На 18-годишна възраст Сури вече е пълнолетна, „официално“ способна да взема свои собствени решения. Но докато източници, близки до тийнейджърката, казват, че тя все още претегля възможностите си що се отнася до бъдещата й кариера, те отбелязват, че тя е кристално ясна за едно нещо: „Том не съществува за нея.“

Рожденият ден на Сури вчера официално прекъсна всички останали връзки с Том на хартия; тъй като тя навърши 18 години, Том вече няма да бъде задължен да плаща издръжка на Кейти, сума, която според съобщенията възлиза на солидните 400 000 долара на година.

Но дори потенциалът от бъдеща финансова помощ няма да примами Сури да продължи връзка с баща си, настояват вътрешните лица.

„Сури няма да поддържа никакъв контакт с баща си, въпреки че е на 18, и дори да се обади, тя няма да отговори“, каза един източник пред DailyMail.com. „Той не съществува за Кейти или Сури и дъщеря му не иска да разчита на него за нищо.“

Те продължиха: „Тя чувства, че има един родител и това е майка й.“

DailyMail.com се свърза с представители на Том за коментар.

Тясната връзка на Сури с майка й не е тайна; двойката е грах в шушулка.

Звездата от Dawson's Creek, 45-годишната Кейти, и нейното дете са редовно снимани заедно в родния им град Ню Йорк, изглеждайки на всеки сантиметър щастливото дуо майка-дъщеря.

Но въпреки че Сури е наследила много от майка си – любов към модата, страст към творчеството и външен вид, достоен за Холивуд – тя няма планове да следва стъпките на Кейти, що се отнася до кариерата на екрана.

Вместо това, казват запознати, тя е съсредоточена много върху това да остане „частен гражданин“ - или поне толкова дискретна, колкото й позволява звездното й родителство.

Въпреки че Сури все още не е затвърдила плановете си за бъдещето, тя изглежда е наясно с факта, че не желае да тръгне по пътя, който толкова много холивудски непо-бебета са извървели, като изградят собствената си кариера на големия или малкия екран.

„В момента тя претегля възможностите си за бъдещето“, разкрива източникът. "Но тя планира да остане частен гражданин."

Сури обаче показа голям интерес към преследване на кариера в модата, като източници разкриха още през март 2023 г., че тя „клони към“ изучаване на темата в колежа, фокусирайки процеса си на кандидатстване в района на Ню Йорк, за да остане близо до майка си.

Но въпреки че може да не е изкристализирала всичките си планове, едно нещо за нейното бъдеще е ясно: Том няма да участва в него.

Това е тъжен завършек на това, което започна като привидно приказен романс между нейните родители, който накара Том буквално да подскача от радост, когато подскачаше нагоре-надолу по дивана на Опра през 2005 г., докато провъзгласяваше любовта си към Кейти.

Месеци по-късно двойката се ожени на елегантна и подходящо бляскава церемония, която скоро беше разпръсната на корицата на списание Hello!, което дава на света поглед отвътре към най-новата златна двойка на Холивуд.

Но този блясък скоро започна да се помрачава и само пет години и половина след сватбата им Кейти подаде молба за развод, ход, от който Том призна, че е бил „дълбоко натъжен“.

Сури беше само на шест години, когато бракът на родителите й се разпадна, но тя много бързо се оказа хвърлена в центъра на спора около раздялата им - и трескавото очарование от ролята, която отдадеността на Том на сциентологията изигра в това.

Въпросите дали тя ще продължи да следва вярата на баща си бързо получиха отговор: Кейти получи еднолично попечителство над дъщеря им и показа очевидно, че няма планове да позволи Сури да бъде въвлечена в скандалния свят на сциентологията.

Звездата от „Мисията невъзможна“ получи права за чести посещения, но последната снимка на Том навън със Сури беше от пътуване до Дисниленд същата година.

Първоначално двойката беше постигнала споразумение за попечителство, според което майката на Сури ще се грижи за нея през повечето време, но Том ще планира да я вижда редовно.

Въпреки това се съобщава, че холивудският титан не е виждал дъщеря си повече от 100 дни същата година, между ваканцията, която са взели през август, и Деня на благодарността през ноември.

След като списание In Touch съобщи, че Том е „изоставил“ дъщеря си, той съди публикацията за клевета в дело за 50 милиона долара.

Докато делото се разиграваше в съда, той призна, че са изминали около три месеца, без да се вижда със Сури, но добави, че това се дължи на фактори извън неговия контрол.

Вместо това той обясни, че е работил по строг и интензивен график за заснемане на своя екшън филм All You Need Is Kill в Лондон, което оставя малко място за свободно време от всякакъв вид.

„За съжаление в тази ситуация беше невъзможно“, каза той пред съда, според People.

Той добави, че вместо да изостави дъщеря си, той й се обажда всеки ден - въпреки че призна, че не е същото като да види малката си дъщеря лично и че може да бъде трудно да се говори с дете по телефона.

Той каза: "Трябва да работите върху това. Станах много добър в това. Разказвам прекрасни истории."

По време на раздялата източници, близки до Кейти, съобщиха, че тя и бившият й са запалени да бъдат родители на Сури, но през последните години Том не е виждан публично с дъщеря си.

И тъй като актьорът от Top Gun остава влиятелна фигура в Църквата на сциентологията, бивши последователи на вярата предполагат, че е забранила на Том да се среща със Сури.

През 2019 г. Саманта Доминго, която спря да следва сциентологията през 2004 г., заяви, че на Том „не е позволено“ да има връзка с дъщеря му, защото тя не е сциентолог.

Авторката, която е написала книга за времето си в църквата, каза пред US Weekly, че поради вярата на Църквата в прераждането, те няма да гледат на Сури като на дъщеря на Том. Вместо това тя твърди, че виждат Сури като „духовно същество в тялото на дъщеря си“.

Въпреки това, говорител на Църквата на сциентологията отхвърли твърденията като ги нарече „измислица“.

Докато Кейти държеше дъщеря си далеч от светлината на прожекторите, докато растеше, тя предложи на Сури някои погледи от живота на A-list, след като се появи на сцената с нея на Jingle Ball през 2017 г. и наскоро я взе да пее във филми.

Романтичният комикс Alone Together на Кейти, който излезе през 2022 г., включва кавър на баладата Blue Moon в трейлъра, която е сладко изпята от Сури.

Говорейки пред Yahoo Entertainment за решението си да избере дъщеря си като певица на корицата, Кейти беше пълна с похвали.

Тя каза: "Винаги искам талант от най-високо ниво. Затова я попитах! Тя е много, много талантлива. Тя каза, че ще го направи и го записа, а аз я оставих да си направи нещата."

В същото интервю Кейти разкри, че също е привлякла Сури да пее в друг филм, който е режисирала - Редки предмети.

Въпреки две много впечатляващи заслуги за нейното име и това, че е дъщеря на две от най-големите имена в Холивуд, Кейти настоя по това време, че Сури остава в по-голямата си част „16-годишно дете, което учи в гимназията“.

Освен потенциална певческа кариера (с малко помощ от майка си), Сури се смята за нещо като "модница", която вдъхновява майка си, като Кейти наскоро разкри, че понякога заема аксесоари от дъщеря си.

През 2011 г., когато Сури беше само на четири години, Кейти каза на Elle, че дъщеря й често коментира дрехите й.

Тя разкри: "Днес нося кафяви велурени панталони и тя каза: „Не ми харесват панталоните ти“. Но тогава тя ще каже: "Ти трябва да носиш тези обувки." Или „Това е толкова хубаво, мамо. Облечи го.“ Тя има страхотно око."

По време на интервю с InStyle през 2020 г. Кейти седна да си чатят, докато носеше лилавата коса на тогавашната си 14-годишна дъщеря.

Тя разкри, че дотогава Сури е надминала „момичешкия етап“ от живота си и се е превърнала в себе си.

Изпълнена с обич към дъщеря си, Кейти каза, че е отгледала Сури да бъде независима и трудолюбива.

„Тя излезе много силна – винаги е била силна личност. Тя ще избере дейност и ще работи здраво, докато не стане наистина добра в това“, описа Кейти.

"Тогава тя казва: „Добре, ще опитам следващото нещо“. Тя е много съсредоточена и работи много."

Твърди се, че младата надежда за първи път е започнала да кандидатства в колежи, когато е само на 16 години с помощта на майка си.

Източник, близък до Кейти, каза по-рано ексклузивно на DailyMail.com, че Сури - чийто гардероб според съобщенията струва 5 милиона долара - е "изпратила някои кандидатури" и "се наклонява" да учи мода в Ню Йорк.

Това е избор, който несъмнено би се харесал на майка й, разбираща в стила.

"Сури кандидатства в училища навсякъде. Кейти наистина иска тя да остане в Ню Йорк, за да могат да бъдат близо една до друга", сподели вътрешен човек по това време.

„Кейти се гордее много с нея, но също така е изключително покровителствена“, продължиха те, добавяйки, че майката на Сури е „съкрушена“ от идеята дъщеря й да отиде в колеж.

Въпреки че годишните плащания за издръжка на детето на Том спират на 18-ия рожден ден на Сури, екранната звезда все още може да участва финансово в живота й, тъй като се твърди, че споразумението за развод включва уговорката, че той ще плаща за обучение в колеж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !