Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Кейт Бланшет с кървава рана на главата

отпечатай новината

03.09.2009 17:00 | Видян 4947 пъти

Кейт Бланшет с кървава рана на главата

Актрисата Кейт Бланшет е получила кървяща рана на главата по време на театрално представление, когато върху нея е паднал радиоапарат, който е бил част от декора, предаде БТА.

Представлението е било отменено, но тъй като травмата на Бланшет не е сериозна, тя ще се завърне още тази вечер на сцената.

Инцидентът е станал в сцена от постановката "Трамвай "Желание" по Тенеси Уилямс, в която актьорът Джоел Еджъртън в ролята на Стенли Ковалски е хвърлил радиоапарат през прозорец.

Уредът случайно е ударил Кейт Бланшет, която се превъплъщава в образа на Бланш Дюбоа.

Въпреки случилото се, актрисата е продължила сцената и публиката дори не е разбрала, че тя е пострадала, докато не е било направено съобщението за отмяна на представлението.

"Говорих с Кейт, тя се чувства добре и довечера отново ще я видим на сцената", казва Тим Макиоу, говорител на Театралната компания в Сидни, на която Бланшет и съпругът й, драматургът Андрю Ъптън, са арт директори.

40-годишната Кейт Бланшет се прочу с ролята си във филма от 1998 г. "Елизабет".

През 2005 г. тя спечели "Оскар" за най-добра актриса за ролята на Катрин Хепбърн в "Авиаторът". Бланшет обаче никога не е крила, че голямата й страст е театърът. БТА

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !