Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Диана Любенова преживяла 6 пластични операции наведнъж

отпечатай новината

09.01.2010 09:00 | Видян 12160 пъти

Диана Любенова преживяла 6 пластични операции наведнъж

За пластичните операции на звездите сме писали неведнъж. Безспорно най-предпочитаната интервенция е увеличаването на бюста. Следвана от попълването на устните и безобидното инжектиране на ботокс за борбата с бръчките. На сериозни корекции като ринопластика (операция на носа), лифтинг (изпъване на кожата на лицето), липосукция (изсмукване на мазнини) са се подлагали и се подлагат само най-смелите. Сред представителите на шоубизнеса, поискали скалпела да играе върху тях по сложния начин е Азис. Както знаете той увеличи члена си, а през годините си е правил няколко липосукции. Страхът от подобни операции е свързан не само с риска от несполучлив резултат, но и от нечовешките постоперативни болки, които пациентите изпитват.

Тук всъщност е и драмата на желаещите да тръгнат срещу природата – от една страна е суетата, която е особено силна при популярните личности, а от друга – мъките, които трябва да преживеят.
Такъв е случаят, но на шеста степен с една много популярна дама. Преди години тв звездата Диана Любенова рискувала не само да легне под ножа, но поискала докторите да й направят цели 6 операции наведнъж, шушукат из светските среди. Въпреки уверенията на хирурзите, че съществува огромен риск тя да не издържи толкова много интервенции, актрисата била категорична да й бъдат направени всички подобрения, които си била намислила и то на един път, твърдят запознати. Сред тях били както класиката в жанра – увеличаване на бюста, така и изпъването на бръчки чрез лифтинг, ако се вярва на мълвата. Така звездата от Забранена любов, която по онова време все още не е толкова популярна, едва оживяла от травмите, болките и упойките. По време на драматичното й възстановяване до нея неотлъчно стоял любимият й човек. Може би това й дало сили да се възстанови и да заживее втори живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !