Голямата развръзка на Ергенът тази...

Последните два епизода ще бъдат излъчени тази и утре...

Държавният секретар на САЩ свири на...

На китара в бар в Киев свири държавният секретар на САЩ...

Илиана Раева събра елита на танцов бал

отпечатай новината

27.01.2010 15:20 | Видян 5648 пъти | Гласували 1

Илиана Раева събра елита на танцов бал

Вече е ясна датата на най-голямото танцово събитие на 2010! на 23 април  2010, точно   в  19.30ч  Балната зала на правец ризорт  голф&спа ще отвори врати за  гостите на Приказния Танцов Бал, организиран от „Данс Академи” и Илиана Раева и Наско Сираков.

Семейство Паси, семейство Златеви, фамилиите Бобокови и Диневи, семейство Софиянски, Петко Димитров и Ели Гигова, г-жа Петя Славова, г-жа Ивана Скендерова и още много представители на БГ елита вече получиха поканите си. Техните имена бяха посочени от 20 български медии, към които организаторите се обърнаха с молба да изберат най-достойните представители на родния хай лайф!.

Подготовката за събитието вече тече. Организаторите обещават страхотно шоу и наистина уникален пролетен бал, подчинен на магията на танца. Гостите няма да са просто зрители,  а ще имат възможността да се изявят и чрез специално подготвен за случая танц.

Част от  събраната чрез кувертите   сума ще бъде използвана за организиране на Детски Приказен Бал за малчуганите от дом „Надежда”   в София. Те  ще получат първите си уроци по танци от талантливите преподаватели на Академията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !