Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

The Prodigy с БГ видео

отпечатай новината

01.02.2010 14:20 | Видян 4076 пъти

The Prodigy с БГ видео

Много възможно е следващото видео на световно известните “The Prodigy” да е с български произход. Това ще стане ясно на 11-ти февруари, след като групата обяви своето решение за най-новия си клип към парчето “Run With The Wolves”.

Сред лентите претенденти е и българското видео на режисьора Андрей Хадживасилев и неговия екип от филмово студио Revive Vision. Клипът впечатлява с опасни моторджийски каскади и кола, която се движи само на две колела!

„Видеото стана много зрелищно и дори да не бъде избрано за финалист, доказва за пореден път, че българската кинематография е на много високо ниво! С момчетата от Hellstorm Team се забавлявахме изключително много по време на снимките, въпреки че някои от каскадите бяха много опасни. Заедно имаме няколко предстоящи проекта, сред които и сериен тв. филм. И мога да кажа, че БГ зрителите ги очаква тепърва страшно много екшън.” – споделя режисьорът Андрей Хадживасилев

Видеоклипът е заснет в град Хасково и покрайнините му за два дни с мотористите от Hellstorm Team. Оператор е Божидар Симеонов, монтаж Йосиф Кокончев, специални ефекти – Евгени Вацов.

Сред последните музикални проекти на Андрей Хадживасилев са клипа на Милена Славова – „Куклата Мици” и „Let’s Go” на Cacao и Румънеца и Енчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !