12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Поли Генова ще представи официално парчето си „Всеки ден”, избрано за слоган на ТВ7

отпечатай новината

20.07.2010 14:00 | Видян 4677 пъти

Поли Генова ще представи официално парчето си „Всеки ден”, избрано за слоган на ТВ7

Певицата Поли Генова, чийто глас се превръща в емблематичен за ТВ7, ще представи своята нова песен „Всеки ден”, както и видеото към нея. Парчето е специално създадено за ТВ7, а рефренът „Всеки ден”, заедно с лика на Поли Генова, се върти в ефира, откакто стартира обновената програмна схема на канала. На 21-ти юли в сутрешния блок „Сутрин с ТВ7” ще бъде излъчен премиерно клипът на песента, а самата Поли Генова ще бъде специален гост в предаването.

Музиката и аранжиментът на парчето „Всеки ден” са дело на композитора Константин Марков, а текстът – на творческия тандем „Ивъ&Петровъ". След като Марков се заема с нелеката задача да намери подходяща изпълнителка за песента-слоган на ТВ7, той се спира на талантливата Поли Генова, която е популярна още от детските си изяви в музикалната формация „Бон-Бон”. Името на Генова нашумя и около миналогодишното издание на Евровизия, където бе сред основните фаворити за първото място от българска страна.

Младата изпълнителка се изявява също така и в новото шоу „На инат”, което се излъчва по ТВ7. Там Поли Генова е част от бенда на Дани Милев и всяка делнична вечер демонстрира изключителните си певчески умения в първото за България сатиричното шоу с анимационен водещ -  магарето Марк О’Селски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !